Titanfall: Armáda obrovských robotů ve stylu Call of Duty

Titanfall: Armáda obrovských robotů ve stylu Call of Duty
Sdílej
 
Na začátek jara si raději mnoho aktivit neplánujte. Vychází totiž Titanfall - online střílečka od tvůrců Call of Duty.

 

 

Titanfall se vyvíjel delší dobu, takže rozhodně nejde o žádnou rychlokvašku, jakou můžeme vidět u konkurence.

Na mapách proti sobě bude stát šest a šest hráčů. Můžete být buď obyčejný pěšák, který čím víc běhá, tím rychlejší je (což vám může pomoci skákat do různých výšek a pohybovat se i po stěnách), nebo můžete pilotovat Titana – obrovského robota, do něhož lze usednout a ovládat ho.

Skvělé akční tempo

Každý Titan je unikátní a má speciální schopnosti. Zatímco Ogre Titan je silný, ale pomalý, tak třeba Stryder Titan sice nevydrží tolik, zato se pohybuje mnohem rychleji. Ať už si vyberete kteréhokoliv, rozhodně to neznamená, že máte vyhráno.

Titana mohou nepřátelé poškodit natolik, že z něj budete muset vyskočit, abyste si zachránili kůži. I to je naštěstí možné a vy se jen vrátíte zpátky mezi pěšáky. Tvůrci navíc slibují, že by hra měla kromě online řežby obsahovat také zajímavý příběh.

 

 

Hráči, kteří měli možnost si Titanfall zahrát ještě před vydáním, chválí především skvělé akční tempo. Rozhodně tu není prostor na schovávání se na jednom místě a čekání na příležitost (tedy dělat všemi tolik nenáviděné „kempování“).

Musíte se zapojit a bojovat ze všech sil. Naštěstí je Titanfall navržený tak dobře, že i nováčci si hru užijí, aniž by je veteráni hry roznesli na kopytech. Takže aby bylo jasno: Pro všechny fanoušky multiplayerových stříleček je tahle hra naprostou povinností.

 

Platforma: PC, Xbox 360, Xbox One

www.titanfall.com



Hrajte zdarma masivní fantasy hru na hrdiny Panzar!

Hrajte zdarma masivní fantasy hru na hrdiny Panzar!

Contrast je tak trochu jiná (stíno)hra

Contrast je tak trochu jiná (stíno)hra

Netopýři útočí na Batman: Arkham Origins

Netopýři útočí na Batman: Arkham Origins

 

Klíčová slova:
hry, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud