Destiny: Budoucnost od tvůrců HALO

Destiny: Budoucnost od tvůrců HALO
Sdílej
 
Tvůrci série Halo, společnost Bungie, před lety přenechali tvrďáckého Mastera Chiefa jiným a sami se vrhli do nového projektu.

 

 

Tím je ambiciózní hra Destiny, která by měla vyjít letos na podzim. Podobně jako u dalších nadcházejících her půjde o online střílečku. Tvůrci ovšem neradi používají spojení MMO. Destiny si totiž budete moci zahrát nejen s jedním nebo s více přáteli, ale dokonce i sami.

Dalším rozdílem oproti jiným online střílečkám je silný příběh. Ve vzdálené budoucnosti lidé objeví tajemný měsíc jménem Traveler, díky kterému lidstvo neskutečně pokročí v technologii a osídlí většinu sluneční soustavy. Jenže jak už to bývá, něco se pokazí a celá lidská rasa téměř vymře. Poslední zbytky existují na Zemi v jediném přeživším městě, které stojí ve stínu měsíce Traveleru. Ostatní bývalé kolonie převzaly pod svou nadvládu mimozemské rasy, takže to s lidmi vůbec nevypadá dobře. Naštěstí jsou tu ale Strážci, skupina, která město hlídá. A právě za takového Strážce budete hrát!

 

 

Na začátku si budete moci vybrat rasu a třídu, která určí vaše bojové schopnosti. Záleží na tom, co preferujete. Sílu? Rychlost? Nebo máte rádi magii? Pak už jen stačí prozkoumávat okolí. Podle obrázků a videí svět budoucnosti po katastrofě vypadá nádherně. Během hraní bychom měli mít možnost podívat se do míst, kde kdysi stávalo Chicago, navštívit Rusko, Indii nebo třeba západní Evropu.

Nebudeme lhát, Destiny zatím vypadá náramně! Jenom nás mrzí, že hra nevychází i na PC. Ale kdo ví. Třeba si to autoři časem ještě rozmyslí.


Datum vydání: 9. září 2014

Očekáváme: 90 %

Platforma: Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3

www.destinythegame.com

 

 

Hra lepší než film? Podívejte se na dokonalé intro z Titanfall

Hra lepší než film? Podívejte se na dokonalé intro z Titanfall

Halo Spartan Assault: Zachraňte svět na cestách

Halo Spartan Assault: Zachraňte svět na cestách

Hrajte zdarma masivní fantasy hru na hrdiny Panzar!

Hrajte zdarma masivní fantasy hru na hrdiny Panzar!

 

Články odjinud