Co sakra znamenají ty 2 scény v titulcích Ant-Mana?!!

Co sakra znamenají ty 2 scény v titulcích Ant-Mana?!!
Sdílej
 
Jestli jste zůstali na titulky Ant-Mana, něco jste viděli. Ale co sakra?

 

 

Během titulků Ant-Mana je tradičně něco k vidění. Marvel si přichystal pro fanoušky dvě nové bonusové scény. Chytili jste jejich narážky?

Bude nová Wasp

Hope Van Dyne, která ve filmu tolik usiluje o tom, aby mohla obléknout Ant-Manovu kombinézu a postarat se o otcovy záležitosti osobně, se dočká. Hank Pym ji v první scéně obdaroval novým oblekem vyvíjeným pro super hrdinku Wasp.

V komiksech jsou Ant-Man a Wasp pár (i když jde o původního Ant-Mana Hanka Pyma a původní Wasp Janet Van Dyne – ve filmech ztracenou v realitě kvant). Marvel už stihl potvrdit, že Wasp se v některém z budoucích filmů určitě objeví.

Nebude to v Captain America: Občanská válka (ve kterém se objeví Ant-Man) a jestli bude nějaký Ant-Man 2 zatím není jisté. Wasp bychom ale měli vidět v některém z marvelovských filmů z Fáze 3, jež je naplánovaná do roku 2020.

Pokud nedojde na pokračování Ant-Mana (byla by to škoda, doufáme v opak!), nabízí se Avengers: Infinity War Part 1. Podle drbů by se ve filmu měli objevit noví Avengers!


Marvel odhalil Wasp z Ant-Mana

Marvel odhalil Wasp z Ant-Mana

Falcon zná jednoho týpka

Druhá bonusová scéna je až na samém konci titulků. Prozrazuje, že Captain America a Falcon našli Winter Soldiera alias bývalého Capova spojence Buckyho Burnse. Winter Soldier má ruku uvězněnou v bolestivě vypadajícím zařízení a potřebuje pomoct.

Cap a Falcon se dohadují, co budou dělat – a hlavně, že není možné zavolat na pomoc Iron Mana ani nikoho z ostatních Avengers. „Jsme v tom sami,“ říká Cap, ale Falcon odpovídá: „Možná ne. Někoho znám.“

Falcon naráží na své setkání s Ant-Manem (více tady). Ještě jednou: účast Ant-Mana v Captain America: Občanská válka je potvrzená. Marvel kromě toho také prozradil, že druhá bonusová scéna pochází přímo z Občanské války a ve filmu ji znovu uvidíme – i když zřejmě v mírně pozměněné podobě.

 

 

Viděli jsme: Ant-Man a mravenčí rodeo

Viděli jsme: Ant-Man a mravenčí rodeo

Ant-Man se setká s Avengerem: Víme, s kterým!

Ant-Man se setká s Avengerem: Víme, s kterým!

Ant-Man: Všechno o filmu s budoucím Avengerem

Ant-Man: Všechno o filmu s budoucím Avengerem

Klíčová slova:
marvel, avengers, ant-man
 

Články odjinud