Rada od herního kmeta aneb co letos pod stromeček

Rada od herního kmeta aneb co letos pod stromeček
Sdílej
 
Super Mario Bros slaví třicítku!

 

 

V temných dobách, kdy se hráč musel za 3D grafikou vypravit ven a ploché obrazovky nebyly ještě ani ve sci-fi filmech se v Japonsku zrodila legenda o jednom statečném instalatérovi, jehož posláním bylo zachránit krásnou princeznu ze spárů zlého draka... a pak znova... a znova... a ještě jednou...

Od skákaček přes adventury až po závodní běsnění

Ten instalatér se jmenoval Mario a princeznu Peach zachraňuje ze spárů zlého Bowsera i po všech těch letech stále se stejnou vervou jako v dobách osmibitové grafiky. A věřte tomu nebo ne, ale i na poslední generaci konzolí společnosti Nintendo je to pořád stejná zábava.

 

Video se připravuje ...

Hardwarový balíček konzole Wii U a čtyř velkých her • Zdroj: Nintendo

 

Na zařízeních z rodiny Nintendo 3DS nebo na konzoli Wii U tak i v současnosti najdete řadu bez přehánění vynikajících titulů od tradičních skákaček přes akční adventury až po závodní běsnění plné banánových slupek a želvích krunýřů.

K příležitosti jubilejního třicátého výročí série Super Mario Bros. jsme se navíc letos dočkali řady speciálních nabídek. Těm dominuje hlavně hardwarový balíček konzole Wii U a čtyř velkých her, ve kterém se kromě samotné konzole Wii U Premium nachází ještě dvojice hopsaček New Super Mario Bros. U a New Super Luigy U, ztřeštěné závody motokár Mario Kart 8 a barvitá střílečka Splatoon. No a garantujeme vám, že u těchto her se budou bavit i vaši rodiče... samozřejmě v kooperaci. Tak se nebojte, novou hračku si užijete všichni najednou. :)

 

Více o hrách:


Nintendo vám nedá odpočinout

Nintendo vám nedá odpočinout

Zapařili jsme: Šílené závody Mario Kart 8

Zapařili jsme: Šílené závody Mario Kart 8

Vyzkoušeli jsme: Šikovná konzole do kapsy Nintendo 2DS

Vyzkoušeli jsme: Šikovná konzole do kapsy Nintendo 2DS

 

Články odjinud