S trendy BAAGLEM celou školní docházkou

S trendy BAAGLEM celou školní docházkou
Sdílej
 
Chcete být cool a už vás nebaví smlouvat s rodiči o tom, jaká aktovka pro vás je nebo není dobrá? Zatímco vám jde hlavně o trendy design, detaily a různé vychytávky, máma s tátou operují především s termíny jako "ergonomie" či "zdravé nošení"? Konečně je tu něco, na čem se shodnete: BAAGL!

 

Značka BAAGL přichází letos s úžasnou a originální kolekcí aktovek, batohů, sáčků na sport vylepšených o síťku či kapsičku na zip, penálů, lahví, svačinových boxů nebo desek na sešity, které můžete ladit do jednoho motivu. Vyberou si všechny holky i kluci, kteří se nebojí ukázat svou osobnost a chtějí být nepřehlédnutelní v každé situaci.

Jak přesvědčit rodiče?

Výhodou produktů značky BAAGL je, že při jejich výběru nemusíte ani vy, ani máma s tátou dělat žádné kompromisy! Její kolekce chce být oslavou silných osobností, sebevědomí, odvahy a inspirace, ale při tom všem nezapomíná ani na vysokou funkčnost a kvalitu provedení. Všechny školní tašky jsou samozřejmě certifikované, důraz je kladen na ergonomii, lehkou konstrukci, praktičnost zvolených materiálů, bezpečnostní prvky, chytrou organizaci a řadu vylepšení, která zvyšují komfort při nošení a pečují o zdravá záda. Třeba posuvný zádový systém, díky kterému s vámi aktovka či batoh porostou!

Plyšová aktovka Doggie nenechá jedinou spolužačku v klidu •  BAAGL

ZIPPY pro hvězdy prvních tříd

Základním stavebním kamenem nové kolekce jsou aktovky pro první a druhou třídu s názvem ZIPPY. Jak už napovídá název celé řady, mají praktické otevírání na zip, díky němuž se snadno dostanete ke svým věcem přímo z lavice a budete mít dokonalý přehled o obsahu tašky. Za všechny uveďme třeba "plyšovou aktovku" Doggie pro holky, která nenechá jedinou spolužačku v klidu, nebo školní tašku Zombie či Spaceman pro kluky, kterým nechybí odvaha.

CUBIC a FUN udávají trendy

Pro žáky od třetí třídy je tu výjimečná řada CUBIC – originální školní batohy moderních tvarů, nadčasových motivů, speciálních materiálů s řadou trendy vychytávek a doplňků. Nepřehlédnutelná je pak řada FUN pro holky: batoh FUN LOVE díky holografické fólii dokáže měnit barvu, a u FUN UNICORN s reverzními flitry si můžete měnit motiv dokonce podle nálady! Ke každé školní tašce je navíc dárek pro radost: holky ocení chlupatý přívěsek či krásnou peněženku, kluky zase potěší malá svítilna.

Školní taška Spaceman je pro kluky, kterým nechybí odvaha •  BAAGL

Pro největší frajery SKATE

S originálními nápady a cool designem nezapomíná BAAGL ani na starší žáky a studenty. Batohy řady SKATE v trendy barvách pro holky i kluky jsou opatřeny dvěma popruhy na uchycení skateboardu a velké logo na předku batohu svítí, takže budete doslova k nepřehlédnutí. Tak se nebojte vystoupit z davu a vsaďte na BAAGL!


Nové číslo časopisu ABC 13/2019: Notre-Dame

Nové číslo časopisu ABC 13/2019: Notre-Dame

Norimberská legenda: Veletrh hraček slaví 70. let

Norimberská legenda: Veletrh hraček slaví 70. let

Mars útočí: Rudá planeta ve videohrách

Mars útočí: Rudá planeta ve videohrách

Klíčová slova:
Baagl
 

Články odjinud