Nečekaní hrdinové Fortnite: Od Batmana, přes Avengers po Vetřelce

Nečekaní hrdinové Fortnite: Od Batmana, přes Avengers po Vetřelce
Sdílej
 
Situace je vážná. V sérii Zero Point se Batman dostal na herní mapu Fortnite Battle Royale. Jak k tomu došlo a co tam vlastně dělá, prozrazuje komiksový příběh Bod nula. Ale Batman zdaleka není první! Zjistěte, jak se do Fortnite dostali tak nečekaní hrdinové jako Deadpool, Avengers, Terminátor, Vetřelec nebo Lara Croft! Tady jsou nejlepší videa a trailery.

Batman, jeho spojenci i protivníci dorazili do Fortnite. Jak se tam dostali se dočtete v komiksu Batman/Fortnite: Bod nula. Čtyřdílná mini série u nás vychází ve stejné době jako v Americe a píšeme o ní taky v časopisu ABC č. 9, který si můžete koupit tady online. Každé číslo komiksu navíc obsahuje unikátní kód uplatnitelný ve hře (v jedničce je to speciální oblek pro Harley Quinn).

Fortnite Battle Royale je takový fenomén, že Temný rytíř není ani zdaleka prvním hrdinou - filmovým, komiksovým nebo videoherním, který do téhle gamesy zavítal. S kým už jsme se potkali? Podívejte se na patřičně ujetá videa!

Top Secret: Deadpool a další X-Meni

Kdy: Chapter 2, Season 2

Kdo: Deadpool, X-Force (Cable, Domino, Psylocke)

Prvním superhrdinou ve Fortnite Battle Royale se stal užvaněný antihrdina Deadpool, kterého znáte z komiksů i filmů. O pár týdnů později se k němu přidali Cable, Domino a Psylocke z týmu X-Force - to je taková speciální „top secret” úderná jednotka X-Menů.

Splashdown! Připlouvá Aquaman

Kdy: Chapter 2, Season 3

Kdo: Aquaman

Aquaman, vládce bájné Atlantidy a člen Ligy spravedlnosti, se dostal do Fortnite v kapitole nazvané Splashdown! (Cákanec!) Vodní hladina na herní mapě navíc začala postupně klesat, až nakonec odhalila Korálový hrad připomínající právě tu zatopenou Atlantidu.

Nexus Wars: Superhrdinové Marvelu

Kdy: Chapter 2, Season 4

Kdo: Iron Man, Thor, Wolverine, Storm, She-Hulk, Groot, Dr. Doom, Mystique, Galactus

Změny v mapě, nový příběh, čerstvé týdenní výzvy a hlavně osm legendárních hrdinů Marvelu. Některé z nich dobře znáte. Iron Man a Thor jsou hvězdami Avengers. Groot se proslavil ve Strážcích galaxie. Wolverine… toho snad není třeba představovat.

Fortnite Nexus War: Hrajeme ve skinech Marvel superhrdinů

Fortnite Nexus War: Hrajeme ve skinech Marvel superhrdinů

Zero Point: Nejen Batman!

Kdy: Chapter 2, Season 5

Kdo: Mandalorian, Kratos, Master Chief, Machine, Daryl Dixon, T-800, Sarah Connor, Ellen Ripley, Vetřelec, Snake Eyes, Chun-Li, Ryu, Predator, Batman, Catwoman, Harley Quinn a spol.

Zero Point je naprostá popkulturní šílenost - a tenhle trailer je asi nejlepší ze všech. Na herní mapě Fortnite Battle Royale se tentokrát setkávají hrdinové, hrdinky a zloduši z několika různých sérií:

Mandalorian ze seriálu z vesmíru Star Wars, Kratos ze hry God of War a Master Chief ze hry Halo, postavy ze Živých mrtvých, Terminátor T-800 a neohrožená Sarah Connor, Ellen Ripley, na kterou nemá ani Vetřelec, Snake Eyes z G. I. Joe, bojovníci Chun-Li a Ryu ze Street Fightera… jo, a taky ten Batman.

Fortnite je monstrózní: Frankenstein a Dracula pronikli do hry

Fortnite je monstrózní: Frankenstein a Dracula pronikli do hry

Primal: Lara Croft a... Neymar?

Kdy: Chapter 2, Season 6

Kdo: Lara Croft, Raven, Aloy, Neymar Jr.

Primal je nejnovější kapitola Fortnite, která navazuje na Zero Point a vůbec poprvé nabízí možnost zahrát si single player. Váš úkol? Stabilizovat časoprostorovou trhlinu. Až splníte, objeví se na mapě nová lokace.

V primitivním prostředí, kde se to hemží divokými potvorami, nechybí ani dobrodružná Lara Croft z legendární herní série Tomu Raider, Raven ze superhrdinského týmu Titans nebo Aloy ze hry Horizon Zero Dawn… nebo hvězdný fotbalista Neymar Jr.?!!

Tomb Raider: Příběhy Lary Croft

Tomb Raider: Příběhy Lary Croft

Fortnite Battle Royale: Poslední zůstává

Fortnite Battle Royale: Poslední zůstává

Battle royale: Zákon silnějšího v herních světech

Battle royale: Zákon silnějšího v herních světech

 

 

Články odjinud