Recenze hry Akvabelky

Recenze hry Akvabelky
Sdílej
 
Pokud vám rodiče nechtějí koupit žádného domácího mazlíčka, ba dokonce ani rybičky, protože byste se o ně nepostarali, obraťte svou pozornost na akvabelky. Akvabelky jsou malé bytůstky žijící ve vodě.

Global Express

Údajně jsou to mimozemšťané a pocházejí z planety Aquaplanet, tomu já ale nevěřím. Jejich vzhled je sice nepozemský, ale tělo je z prachobyčejného plastu. To však vůbec nevadí. Akvabelky jsou i tak velice roztomilé.

NĚCO JAKO TAMAGOČI

Elektronické mazlíčky do kapsy tamagoči bezpochyby znáte. Akvabelky jsou něco podobného, ale mají skutečné (tedy popravdě jen umělohmotné) tělo. Pomocí dvou tlačítek a mikrofonu s reproduktorem s nimi komunikujete, krmíte je a hrajete si s nimi. Akvabelka je vám za to vděčná a vede se jí dobře, zpívá a tancuje, nebo je naopak smutná a její život jde od deseti k pěti. Záleží tedy na míře péče, kterou „zvířátku“ věnujete. Akvabelka je hračka určená pro děti ve věku od šesti do dvanácti let. Figurka je umístěna v průsvitné baňce s vodou a pohybuje se pomocí napínání tenkých vlasců. Když postavíte dvě akvabelky vedle sebe, komunikují spolu. Jejich vyjadřovací schopnosti jsou však velmi omezené, takže se mnohdy musíte dovtípit, co vlastně chtějí. Akvabelky koupíte v hračkářství za necelých 350 Kč. Mrkněte na oficiální stránky http://myaquapet.com.

3,5/5

 

Články odjinud