70 hodin hudby: Philips Xenium X830

70 hodin hudby: Philips Xenium X830
Sdílej
 
Drželi jsme v ruce multimediální telefon s dotykovým displejem a baterií s neskutečnou výdrží.

Otázka 1 z 2

Otazka 1

 
 
Další otázka

Bohužel, v kvízu jste chybovali.

Udělejte si kvíz znovu

NÁŠ TIP


 

Výrobce uvádí, že na příjmu vydržíte jeden a půl měsíce. Buď můžete deset hodin bez přestání telefonovat, nebo sedmdesát hodin přehrávat hudbu. Přitom ve výbavě nechybí 5Mpix fotoaparát s AF, detekcí úsměvu, stabilizátorem a přisvětlením, pohybové čidlo, podpora microSD karet, bluetooth nebo rádio.

Vše přehledně zobrazíte a ovládáte pomocí dotykového displeje s rozlišením 240 X 400 bodů. Jedinou slabinou je, že tento model Philips v ČR velmi pravděpodobně nenabídne.

 

HODNOCENÍ: 80 %

+ VÝBAVA, VZHLED, VÝDRŽ

- NEDOSTUPNOST V ČR

VÝROBCE: PHILIPS

CENA: V ČR SE ZATÍM NEPRODÁVÁ

 


4 Elements - Puzzledom

JAVA

Elements je dalším z logických rychlíků, u kterých se rozhodně pobavíte. Ve hře najdete celkem 30 úrovní rozdělených do čtyř knih kouzel: země, ohně, vzduchu a vody. Základem je označení alespoň tří stejných kamenů umístěných vedle sebe. Tím otevíráte cestu živlu k cíli.

Aby to nebylo tak jednoduché, na vše máte časový limit. S trochou cviku se dá hra docela dobře zvládnout. Trochu nás jen mrzí, že dobrý nápad s obrazovými hádankami (kartami) jako mezihrami není rozvinutější.

 

HODNOCENÍ: 80 %

+ PROVEDENÍ, ROZMANITOST

- PO ČASE STEREOTYP

Stáhněte si hru 4 Elements Puzzledom do svého mobilu! Pošlete kód 614274 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier. Cena za stažená data dle tarifu operátora.

 


Toshiba TG01: Srdce s taktem 1 GHz

KOMUNIKÁTOR

Na trh přichází první komunikátor s operačním systémem Windows Mobile s taktem procesoru 1 GHz. Překvapivě jej uvádí netradiční výrobce Toshiba. TG01 se kromě vysokého výkonu chlubí velkým 4,1palcovým dotykovým WVGA displejem a tloušťkou 9,9 mm. Na displeji si vychutnáte 3D prostředí vyvinuté přímo Toshibou. V podobném přístroji nemůže chybět kompletní podpora datové komunikace v podobě wi-fi, bluetooth a UMTS včetně HSDPA. Slabším místem tak zůstávají jen multimédia. Fotoaparát má rozlišení pouze 3,2 Mpix. 3,5mm jack a FM rádio budete hledat marně.

 

HODNOCENÍ: 70 %

+ VÝKON, VELKÝ DISPLEJ

- MULTIMEDIA, BATERIE POUZE 1000 mAh

 

VÝROBCE: TOSHIBA

CENA: ASI 15 000 KČ

 


Nokia WH-500

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Výrobci to s hudbou v telefonech myslí vážně již pár let. Proto nás nepřekvapí ani sluchátka klasického typu od Nokie. Model WH-500 je vybavený 3,5mm jackem. Na kabelu najdete ovladač základních funkcí přehrávání a přeskakování skladeb a také tlačítko pro příjem a ukončení hovoru. Nechybí mikrofon, takže WH-500 fungují i jako headset. Díky klasické konstrukci drží sluchátka pevně na uších i při prudším pohybu.

 

Články odjinud