Fuel

Fuel
Sdílej
 
Země již dávno není pěkným místem k žití a lidstvo živoří ve vyprahlých pustinách.

Vy však patříte k bandě potetovaných šílenců, které ani v těchto podmínkách nepřešla chuť na bezhlavé závody napříč zničenou krajinou, v níž nejsou žádné bariéry.

Obrázek ze hry Fuel •  Archiv Abc

Nasedněte na motorku nebo do terénního auta (ve hře jich je 75 typů) a sešlápněte plyn na podlahu. Během závodů neplatí pravidla slušného chování a stačí projíždět zadané body trasy. Jak k nim dojedete záleží na vás. Je takřka nutností hledat různé zkratky přes poničený les či prudké rokle, a to ať bojujete se soupeři nebo jen s časem.

Zní to jako skvělá zábava, ovšem najde se i pár vad na kráse. Máme před sebou působivou krajinu o rozloze 14 tisíc kilometrů, nad jejímž designem smekáme klobouk, ale volnost při závodech není až tak veliká a prostředí působí podivně prázdně.

Autoři mohli z atmosféry více vymáčknout a post-apokalyptický svět oživit. Přesto si divoké jízdy rozhodně užijete a s hříšnou radostí budete odrovnávat soupeře. FUEL je v konečném hodnocení solidně zábavná závodní hra, které vás dokáže rychle chytnout, ale ne na dlouho udržet.

Hodnocení: 70%

+ rozlehlé prostředí s luxusním designem krajiny, mnoho typů aut a rozmanité druhy soutěží, jistá volnost při závodění, multiplayer

- prázdná krajina, podivné chování AI závodníků

Ilustrační obrázek •  Archiv Abc

Výrobce: Asobo Studio

Web:

(www.fuel-game.com)

 


Na co se těšit

Aliens vs. Predator

Ty nejhorší vesmírné šelmy pěkně pohromadě! V Aliens vs. Predator si prožijete hodiny hrůzy a děsu. Aby ne, když je hra inspirována původními filmy jako Predátor a Vetřelec a navazuje i na dva předchozí úspěšné herní tituly. Těšte se na zoufalou kampaň za mariňáky, kteří se nechtějí dobrovolně stát svačinou vesmírných oblud.

Nemine vás ani hraní za zákeřného Predátora nebo silnou kyselinou naplněného mrštného Vetřelce s extrémně silnou kyselinou v žilách. Tohle bude opravdu kousek jen pro odolné jedince. Vy ostatní se téhle hře raději vyhněte nebo si před hraním alespoň připravte náhradní spodky. Nevěříte? Mrkněte se na tyhle videa! Klíčová slova pro Google.com: gametrailers aliens vs predator

Aliens vs. Predator •  Archiv Abc

Proč se těšit: budete moci hrát za predátora i vetřelce a využívat jejich zbraní i schopností, skvělá hororová atmosféra, grafika i zvuky, multiplayer

Datum vydání: jaro 2010

Výrobce: Rebellion

Web:

(www.sega.com/avp)

 


Herní zprávy

Rise of Flight

Je tomu téměř dvacet let co vyšla herní legenda - simulátor Red Baron. Bude Rise of Flight jeho novodobým nástupcem? To se dozvíte v příštím čísle. Právě létáme ve dvouplošnících stovky metrů nad zákopy a svádíme vzdušné souboje!

 

Články odjinud