Na návštěvě v zoo - 1. kolo

Na návštěvě v zoo - 1. kolo
Sdílej
 
Mourriosn vám přínáší další velkou soutěž, tentkrát o fotoaparáty Panasonic a řadu dalších hodnotných cen

Uplynulo jen pár týdnů od Mourrisonovy návštěvy afrického safari a už se mu začalo stýskat po krásných afrických zvířatech. Naštěstí na to, aby je mohl obdivovat, nemusí jezdit takovou dálku, stačí se vypravit do zoologické zahrady. A tak jednoho krásného dne přizval své kamarády Cléo a Tukieho a rozjeli se do zoo.
Chvilku se procházeli po cestičkách, zastavovali u výběhů a obdivovali jejich obyvatele. U každého výběhu byla tabulka se jménem zvířete a stručnými informacemi o něm. Občas si dokonce i některou přečetli – to když je nějaké zvíře zaujalo. Najednou se Mourrison zarazil – tohle že je zebra? Zebry přece zná ze svého výletu. Ty vypadají úplně jinak. Začali věnovat tabulkám více pozornosti a za chvilku bylo všechno jasné – v zoo řádil neznámý vandal a některé úplně zpřeházel.

Úkol:

Přiřaďte zpět tabulky zvířatům, jimž patří. Pozor – vandal nezpřeházel všechny, některé zůstaly na svém místě.

Odpověď nám zatím neposílejte, soutěž má tři kola, řešení všech tří kol nám na závěr soutěže pošlete najednou.

Ceny do soutěže:
1. Digitální fotoaparát Panasonic FX8
2.-3. Digitální fotoaparát Panasonic LS1
4.-6. Kniha Zvíře
7. Batoh Loab Lobster
8.-9. Batoh Loab Ervig
10.-11. Stolní hra Vládce moře
12.-14. Kniha Planeta Země
15.-16. Ledvinka
17.-26. CD Evropa
27.-30. Stavebnice – dinosauří kostra





Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR a.s. Organizátor neodpovídá za nedoručení odpovědí do redakce časopisu ABC. Účastí v soutěži projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopisu ABC v případě výhry , dále dává souhlas s tím, že společnost RINGIER ČR a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, adresa eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu trvání soutěže a 30ti dnů po jejím skončení. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a. s. a jejich rodinní příslušníci.

Autor

ABC