Nejlepší designér tratí

Nejlepší designér tratí
Sdílej
 
Nemáte možnost nebo chuť se zúčastnit nemilosrdných bojů o čas ve velkém turnaji ABC Cup? Nevadí! Předveďte své schopnosti jako tvůrci tratí.

Startujeme

Vyhlašujeme soutěž o nejlepší, nejoriginálnější, zkrátka po všech stránkách nej trať do hry Trackmania Sunrise, jejíž plnou verzi jste našli jako dárek zdarma v ABC č. 25-26/2008. Soutěž končí ve stejný den jako ABC Cup, tedy 28. února 2009. Máte dost času si pořádně vyhrát s editorem a vytvořit dokonalou trať.

Co se hodnotí


Tratě budeme hodnotit nejen podle originálního vzhledu, ale i podle jejich hratelnosti. Trať plná náročných lopingů a klopených zatáček nemusí být vždy lepší než trať se šikovným umístěním zatáček a skokánků, jejichž projíždění je snazší. Jde nám o celkový koncept tratě a její vyváženost.

Trať, kterou vytvoříte, pošlete na adresu tomas.jung@ringier.cz. Do předmětu napište TS TRAT a přiložte soubor s tratí (musí mít koncovku .gbx). Pro tuto soutěž není žádné věkové omezení.

(Galerie závodních tratí)





O co se hraje


Tři nejlepší z vás vyhrají plnou hru z edice Topseller, a to Medieval II: Total War nebo Juiced 2 nebo Unreal Tournament 3.


Podrobná pravidla soutěže


Vytvořenou trať pošlete na e-mailovou adresu tomas.jung@ringier.cz do 28. února 2009. Do předmětu e-mailu napište TS TRAT a uveďte své jméno, věk a poštovní adresu. Přiložte soubor s tratí (musí mít koncovku .gbx). Pro tuto soutěž není žádné věkové omezení. Vaše práce bude hodnotit redakce ABC. Výhry posíláme poštou. Výsledky soutěže najdete od 9. března 2009 na www.iabc.cz.

Autor

Tomáš Jung