Velká zábavná soutěž 2. kolo

Velká zábavná soutěž 2. kolo
Sdílej
 
Už máte určitě splněný úkol z minulého kola (ABC č. 3): vymyslet a vyrobit žertovný předmět. Napadlo vás, že byste jej mohli otestovat na nic netušících přátelích?

Soutěžní úkol - 2. kolo

Soutěžní úkol tohoto kola bude snadný. Zamyslete se nad tím jak co nejvýstižněji popsat, co váš žertovný předmět umí - samozřejmě svůj popis můžete prakticky otestovat třeba na spolužácích nebo kámoších.


Nechceme však žádné dlouhé romány: popište maximálně deseti větami, jak s vaším výrobkem zacházet, koho s ním lze nachytat, jak se má správně používat a jestli si s ním mohou hrát i malé děti. Těšíme se na vaše nápady a přesné instrukce, jak váš žertík funguje!

Zadání soutěžního úkolu z 1. kola najdete ZDE



CENY

1. rádiem řízený model vrtulníku WOLF
2. stolní fotbal Champions League
3.-4. MP3/MP4 přehrávač GoGEN Meatfly
5. fotbalový míč Mercurial Speed Nike
6. tričko Farcry + PC hra Letopisy Narnie
7.-8. tričko Farcry
9. pásek Nitro + PC hra Letopisy Narnie
10. pásek Nitro


JAK SOUTĚŽIT


Své zábavné předměty z prvního kola doplněné o praktické informace, co s nimi podniknout (úkol z druhého kola), posílejte do 3. března 2009 (rozhodující je datum na poštovním razítku) na adresu: Redakce ABC, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7. Zásilku označte heslem ŽERTY. Uveďte své jméno, věk, telefon a adresu.

Jména výherců soutěže a jejich práce najdete od 10. března 2009 na www.iabc.cz v sekci Soutěže/Výsledky. Výhry posíláme poštou. Zaslané práce nevracíme. Redakce ABC bude hodnotit jen práce těch soutěžících, kteří splnili zadání obou soutěžních úkolů. Úplná pravidla soutěží na www.iabc.cz v sekci Soutěže.

Autor

Petra Schoulová