Psí soutěž z č. 9

Psí soutěž z č. 9
Sdílej
 
Zpracovat formou krátkého komiksu nějaký svůj zážitek se psem bylo úkolem soutěže v č. 9.



Vaše práce hodnotila komise složená z členů redakce a přihlížela spíš k obsahu a vtipnosti příběhu než k jeho vlastnímu výtvarnému zpracování. Bohužel, nejvtipnější příběh, kterému jsme se v redakci všichni upřímně zasmáli, poslal čtenář, který se dokonce ani nepodepsal, natož aby nám sdělil svou adresu. Je to škoda, protože tím ze soutěže automaticky vypadl.

A kdo tedy získal vypsané ceny?


Letopisy Narnie získala Diana Tillová z Kopřivnice a Martin Malczyk z Petrovic u Karviné, kteří se se shodným počtem bodů podělili o první dvě místa.

Stejnou cenu za třetí místo získává Pavlína Dusilová ze Solnice.

Lego Bionicle 8731 za čtvrté místo vyhrála, Eliška Kopuncová (pokud se snad jmenuje jinak, ať odpustí, nedalo se to přečíst) ze Sobělic, za páté místo Roman Břoušek z Bohdalic a za šesté místo Jan Jurčík z Huslenek.

Sedmé místo a batůžek ABC získala Alžběta Synáčková z Prahy 6, stejnou cenu za osmé místo získala Monika Závodná z Jindřichova u Krnova a za deváté místo Jan Krejsa z Prostějova. A konečně desáté místo a blikačka na kolo Varta se šesti náhradními bateriemi vyhrála Marie Mlatečková z Brna.

Všem výhercům gratulujeme.