Velká soutěž ABC Tour

Velká soutěž ABC Tour
Sdílej
 
Čtvrtého července odstartoval již 96. ročník "Staré dámy" - Tour de France.

Zúčastněte se dvouetapové cyklosoutěže ABC a třeba se budete prohánět na novém kole!
SOUTĚŽNÍ ÚKOL - 1. ETAPA

Vžijte se do role organizátorů velkých cyklistických závodů a navrhněte trasu závodu v místě, kde to dobře znáte! Naplánujte a připravte jednodenní trasu cyklistického závodu.


Zakreslete ji do mapy, vyznačte start, zpřesněte vrchařské prémie, občerstvovací místa (třeba tam, kde jsou zajímavé pamětihodnosti nebo přírodní výtvory - hrady, zámky, pomníky, skály, jeskyně apod.) a cíl. K mapě dopište itinerář závodu, tzn. popis trasy. Připojte i obrazový materiál z míst, kudy závod povede. Představte si, že byste s takto připraveným závodem předstupovali před sponzory, kteří by si vybírali z více tras tu nejatraktivnější. Místo sponzorů ohodnotí první etapu ABC Tour porota složená ze členů redakce ABC.


CENY


1. kolo Kona
2. koloběžka Intrea

3. nafukovací vodní skútr Astone
4.-5. chrániče na kolena a lokty Fox
6. spací pytel Sonora
7. cyklistická helma
8.-10. nafukovací křeslo

PRAVIDLA SOUTĚŽE


Soutěž má dvě etapy. Mapu, itinerář a doprovodný materiál cyklistického závodu zasílejte až společně s řešením soutěžních úkolů druhé etapy (vyjde v ABC č. 15)! Porota složená z členů redakce ABC bude hodnotit práce těch soutěžících, kteří zároveň správně vyřeší soutěžní úkoly druhé etapy. Zaslané práce nevracíme. Výhry posíláme poštou. Úplná pravidla soutěží na www.iabc.cz v sekci Soutěže.