Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
žádná závist

Já bych to neviděl na závist ale na normální se domáhání spravedlnosti!Abc je hold časopis který očividně může co se mu zachce.

poimlp
16. 09. 2010 17:32
Reagovat
Klidně

Klidně

Jinak, mě mince zatím nedorazila, jsem zvědav jestli dorazí, ale jak už jsem psal odpovědi jsem posílal do druhého dne, ale nedivil bych se..

samot28
16. 09. 2010 17:16
Reagovat
Re: Klidně

Já můžu potvrdit, že jsem minci dosta a posílal jsem odpovědi ještě v ten den co vyšel časopis.

danario
16. 09. 2010 20:04
Reagovat
Mince

Pro nás je tedy trochu zklamáním pamětní mince... včera došla, ale není to klasická mince, ale CWG, kdo chodí na kešky, zná... jako sběratele CWG nás samozřejmě potěšilo, obohatilo sbírku... ale prostě mince je podle me mince kovová, ne dřevěné kolečko

rici75
16. 09. 2010 11:31
Reagovat
Re: Mince

taže mince je cwg tak to je na mně moc.A mam takovej návr co kdyby jsme si všichni nekoupili abc číslo 21.co vy na to

apis
16. 09. 2010 16:36
Reagovat
Re: Re: Mince

Super nápad! Bohužel mám ABC předplacený

asi zruším předplatný, tohle fakt nemá cenu...
((( (N) (N)

dominiksika
17. 09. 2010 10:40
Reagovat
závist

Je mi až špatně, jak čtu ty závistivé zprávy tady,vyhrožování soudní cestou atd...no jo češi...podotýkám, že jsem také nevyhrál,ale jsem člověk přející a přeji to všem co vyhráli (Y)

kuku57
16. 09. 2010 10:07
Reagovat
Re: závist

Tady přece nejde o závist. Byla daná nějaká pravidla, nějaké termíny a pod. ABC je časopis převážně pro děti, nevím, asi jsem naivní, ale myslím si že časopis pro děti by měl i vychovávat k základním lidským pravidlům slušného chování, mezi něž čestnost, poctivost a dodržení daného slova patří. Je pravda, že když si časopis někdy od syna půjčím, nevěřím někdy svým očím, co se tam dá dočíst, ale pořád je to asi jediný časopis pro tuto věkovou kategorii, který alespoň trochu za něco stojí.

akrij_uj
16. 09. 2010 10:42
Reagovat
Re: Re: závist

Přesně tak....naprosto souhlasím! Nicméně jsme si udělali pár pěkných výletů

, s výhrou jsme sice vůbec nepočítali, ale takovéto "vyhodnocení" soutěže mrzí celou rodinu.....
Musím, ale poznamenat, že to v ábíčku není poprvé - bohužel.
(N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

dominiksika
16. 09. 2010 11:24
Reagovat
Re: Re: závist

Absolutně souhlasím. Já jsem ABC měl rád a začal znovu kupovat kvůli vystřihovánkám. Ale když už je tam nějaká soutěž tak proč se nezúčastnit. Ale ve výsledku to vypadá asi tak jako úspěšná autoškola národa, kde část věcí nebyla vidět. Jen bych chtěl podotknout, že z technického hlediska se měli vážit sice ABC včetně všech příloh, ale defakto igelit není příloha, ale obal. V podstatě čtenář koupí ABC, to rozbalí a pak se dozví, co s ním má dělat. Jako to má kupovat další. Tak to je trochu úlet. Když je napsáno vážit včetně všech příloh tak se vezme časopis a přílohy a pochybuju, že igelit je přílohou. Ano využít by se dal možná na svačinu, ale pochybuju o tom. Ale to jeotázka do diskuze.

Řešení mělo vypadat takto. Pokud nestíhám termín vyhodnocení, tak v den termínu na internetové stránky dám omluvu s náhradním termínem. Pokud ne, tak je to v podstatně obdobné jako kdyby si výherce nevybral cenu. Prostě neplatné vyhodnocení. Momentálně by tedy všechny termíny měli šoupnout o počet dní, o které se zdrželo vyhlášení. A to vůbec nemluvím o SMS soutěží.

Závěrem, rád jsem si zahrál. Nic jsem nevyhrál a vůbec mi to nevadí. Procento, že člověk vyhraje v takových soutěží je malé a dělá to spíš pro to, aby si zahrál a pobavil. Nic méně ABC to nezvládlo a je propadající, ne kvůli tomu, že nesplnilo termíny, ale z toho důvodu, že nedokázalo reagovat na vzniklou situaci a totálně ignoruje reakci čtenářů. Po ohlasech se mělo ukázat nějaké prohlášení na hlavní stránce. Osobně jsem zvědav, jestli se alespoň něco otiskne v příštím čísle, protože jestli ne tak pochvalné dopisy, které jsou jistě zasloužené, budou vypadat velice trapně!

danario
16. 09. 2010 15:02
Reagovat
1 | 2 | 3 | 4 | 5