Diskuse k článku
Syn se zúčastnil hry. Společně jsme navštívili čtyči místa, odeslal SMS a přišlo mu potvrzení, že odpověď je správná. Včas vyplnil a poslal hrací kartu. Společně jsme zvážili výtisk ABC včetně příloh (ABC dostává do schránky) a navážili jsme na kuchyňské digitální váze 174g krát 150 je 26100g. To je podle toho co dnes uveřejnili správná odpověď. Nevěřil jsem, že bychom to na té naší váze dokázali zvážit tak přesně, ale opravdu nám to tak vyšlo. Přesto syn, na včera zveřejněném seznamu není - nevím proč. Už když jsme plánovali prázdninové výlety, zjistil jsem nesrovnalosti v uveřejněných souřadnicích a napsal dotaz na uvedený mail - nikdo na něj neodpověděl. Do 12.9.2010 měly být podle pravidel hry uveřejněny výsledky soutěže. Znovu jsem jim psal mail v tom smyslu, že když vymyslí pro děti soutěž (která se mi zdála docela pěkná) a uvedou nějaká pravidla, tak že by je měli také dodržet, myslím si že děti ještě tomu co je psáno důvěřují a oni je takto klamou. Opět nikdo neodpověděl. Je to škoda, že jinak pěkný nápad takto zkazili. Mě osobně ty slibované výhry přišly dost neúměrné takovéto soutěži.
Odebirame jedno ABC, druhe jsme si dokoupili a obe dve vazili se vsemi prilohami uplne stejne, tak neviv kdo me osidil, ktere melo byt tezsi. Dale nechapu, jak jedna rodina, ktera posle 5. kuponu si muze verit, ze jejich uvedena hmotnost je prave ta nejspravnejsi. Ja jsem napsal pokazde jinou hmotnost. Pouceni pro me dve deti (i pro me) - i souteze v ABC se daji zmanipulovat, takze priste uz zadne souteze a ABC.
Pavel
Je tu velice mnoho podivností - za prvé jsem vážil dané číslo na laboratorních vahách ve třech různých lékárnách a všude mi vyšla naprosto stejná váha s přesností na desetiny gramů. Přesnější váhy než ty, na kterých se odměřují ingredience do mastí a léků byste hledali těžko a přitom se výsledná váha 150 ks zvážená ABC liší o několik kilogramů!!! A za druhé velice zábavné je, že váha předplatitelské verze, ve které jak píšete byla příloha navíc a tudíž by měla být logicky těžší, Vám vychází nižší jak váha verze, ve které bylo o přílohu méně!!! Velmi zábavné, opravdu..
Podle mě je to Fake jako prase nevěřím tomu že by se tolik lidí strefilo do jednoho čísla,jestly se abc snažilo podvádět tak po totálně ***y protože nejsem blbý už jenom s logického hlediska je to nemožné.(Podle mě abc nechtělo přijít o peníze tak to počachrovalo jednoduje a s debilitou to nekdo udelal) (N) (N) (N) (N) (N) (N)