jestli chcete vyhrát tak mi řekněte jak se jmenuje vaše fotografie
tohle je o teamové práci každý volí toho co volí jeho a tak můžeme vyhrát aspoň tu stigu, naštvalo mě nejvíc, že sem se snažil co nejvíc a to nemluvím jen o sobě, 3 týdny na tom dělám a nakonec je vevedení kluk s poházenym legem na alobalu tzv.alobálek, místo abychom věděly co se líbí jiným např. ufon na cestě do hor je to hezkej model ale má jenom jeden hlas
kdyby jste chtěly pomoct sobě ,ale i jiným ať napíše E-mail: Eustach.svondr@seznam.cz (Y)
můžeme se o to alespoň pokusit
když společně porazíme ty co podvádějí znamená to, že spolupráce dokáže skoro vše (Y) děkuji (Y)
dobry den, ano, muze, kdyz se zapoji dostatecny pocet lidi - jak se stalo
slo o technickou zavadu, ktera je jiz odstranena
jestli chcete vyhrát tak my řekněte jak se jmenuje vaše fotografie
tohle je o teamové práci každej bude voli toho co volí jeho a tak můžeme vyhrát aspoň tu stigu, naštvalo mě že nejvíc že sem se snažil co nejvíc 3 týdny na tom dělám a nakonec je vevedení kluk s poházenym legem na alobalu, místo abychom věděly co se líbí jiným např. ufon na cestě do hor je to hezkej model ale má jenom jeden hlas
kdyby jste chtěly pomoct mě i sobě ať napíše E-mail: Eustach.svondr@seznam.cz (Y)
můžeme se o to alespoň pokusit
Já jsem se na stavbě dělal od vyhlášení soutěže až do 20.dubna a pak to vyhraje ňákej kluk, kterej se vyfotí u rozházených stavebnic? (N) (N)