Diskuse k článku
Tento clanek psal jakysik chlap jmenem Darek.Není to člen redakce.Tímto ovsem nechci ABC obhajovat.Tento clanek stejnak zverejnili bez toho aniz by si zkontrolovali co je tam napsane a jestli to vubec je pravda. (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)
VSICNI CO STE SEM PSALI STE UPLNY DEMENTI VY STE SI ASI NEVSIMLY ZE TO NENI CELEJ CLANEK JA SEM HO CETL CELEJ V ABICKU A ABICKO TAM MINECRAFT STRASNE CHVALI VY STE ASI NEPOCHOPILY SMYSL TOHO CLANKU NAOPAK DIKY ABC JE TED MINECRAFT STRASNE POPULARANI TAKZE PRISTE SI TO PRECTETE CELY A PAK NADAVEJTE (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Sám si dement *** v abécéčku to napsali ještě hůř než tady.Jestli jsi jeden s těch dementů které baví číst abc ,protože si myslí ,že budou aspoň rádoby frajeři ,tak konečně dospěj.ABCéčko napsalo tento článek jen proto že neměli jinou možnost a minecraft zrovna slavil narozeniny.
Ti *** to tam napsali a všichni *** co si to přečetli to hned začli stahovat ,srát se na servery a blbnout.A psát pomocí CAPS LOCKU umí i malé vyjebané děcko tak se vzpamatuj.
Myslím že všichni mají na ABC právo nadávat ,protože ti co to teď píšou vyrostli z takových *** jako ty a proto teď ABC stojí úplně za jedno málé ***.(velké *** ne,protože i to má větší cenu než celá redakce ABC)
Když si to tak vememe tak skoro každá 3D hra je složená z kostek. Akorát jsou tak malé a prokládají se že vytvářejí různé tvary. Mám dojem že se jedna tato kostka nazývá VOXEL ale nejsem si stoprocentně jistý.
Každopádně svého přesvědčení že tento článek je roven kupě sr...k jsem se nezbavil jelikož ty kecy to je prostě moc.. Fakt hrůza
celý obsah tohoto článku jde zkrátit do věty: Minecraft má zastaralou grafiku,
z čehož se ovšem nedozvídáme
Jako myslím že autor tohoto článku vůbec hru nehrál. Jde vidět že tohle si někde vygooglil.
Protože:
1) už několikrát zmiňované: 200 metrů v podzemí se težko prokopete, protože celý omezení oblohy po Bedrock (Adminium) se pohybuje okolo 130 bloků.
2)Ano dungeoner [danžny] tak sice jsou, ale těžko 200 blocků v podzemí.
3) Křemen ? Co to je za blbost? Tak křemen se tak rozhodě nenachází (max. tak Gravel (štěrk).)
4) Dle mého názoru je Minecraft naročnější na počítač než-li CoD Black Ops.
5) Buďte rádi že se to zkládá z kostek pochybuju že by někoho bavilo kopat lopatou či krumpáčem takový množstvý jako v realném životě. V tom je Minecraft skvělí: že se tolik nenadřete při kutaní.
6) Ok slunce je čtveraté, ale to je těmi low texturami stači když si nainstalujete HD textury a je kulatý
1)Vůbec nechápu jak můžete napsat o této hře že je hnusná když ani nevíte co si o ní my hráči myslíme!
2)Podle mě ani nevíte jak vytvořit Crafting Table což hráči minecraftu pochopí jak je ubohý..
3)Skolit medvěda,kýta z divoký vepře,kůň,Vy ste to nemohli hrát tyto zvířata můžete potkat pouze když máte dohry vložený Creature mod což se autor toho to članku ani neobťežoval napasat.
4)200m pod zemí to je blbost 1 kostička nema ani metr to pak ten panacek měřil 2m do výšky!
Pláču nad tím jak ste pomluvily jednu z mích nejoblíbenějších her.
Podle mě autor tohoto článku hru vůbec nehrál. Sehnal pár obrázků a na internetu se kouknul, o čem hra je. Ve hře nejsou žádné vlny z kostiček, nejsou tam koně, z pazourku si žádnej krumpáč nevyrobíte. Neskolíte medvěda, protože tam žádní medvědi nejsou! 200 metrů hluboko se nedostanete v žádném případě. Také chci pochválit grafika-profesionála, který na každém obrázku dal postavičce krumpáč do druhé ruky! Po tomto ubohém a nechutném článku se na kvalitních serverech spustila lavina 10letých hráčů, kteří neumějí ani pořádně psát, neumí ani vyrobit krumpáč a všechny jen otravují. ABC jsem nikdy nekupoval, ale přesto jsem si myslel, že ten časopis má nějakou úroveň. Nemá. Jak by taky mohl mít, když je pod blesk.cz.
Styďte se! Chce se mi zvracet! (N) (N)