Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
11
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
Krmení s maňáskem: Jak to, že mládě kondora nepozná, že to není máma?
Jak se lépe naučit matematiku, abych se dostala na vysněnou školu?
Robotická auta v Česku: Vyzkoušeli jsme speciální dráhu v Milovicích
Připadám si jako backup friend a nevím, komu můžu důvěřovat
Znáte damany? Zoo Ostrava jich chová nejvíce na světě a už zase mají mláďata
Festival ABC: Přijďte se podívat, jak vypadá ábíčko naživo!