Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
2
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
VIDEO Kolik Pokémonů se vleze na festival v Praze? Fest hodně!
Jak pohnout s obrem? Velké stěhování sloních kluků z ostravské a pražské zoo
Mám strach z války na Ukrajině, co mám dělat?
Lék z vesmíru: První kapsle odjinud se vrátila na Zemi
Festival ABC: Přijďte se podívat, jak vypadá ábíčko naživo!
Bláznivé nositelnosti: Kouzelný prsten nebo kšiltovku z klávesnice?