Logo magazínu

Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti

2 / 11
Prohlédnout znovu

Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti

Je libo netopýra? | Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo. | Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö | Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat | Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö | Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne | Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně | Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky? | Anja Barte Telin
Burger z falešného masa | Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu | Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule | iStock