Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
4
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
Představuji si dopředu, jak to dopadne, a pak jsem zklamaná
Otevřeno! Mongolská poušť Gobi a její zvířecí obyvatelé v pražské zoo
Jak mám zhubnout?
Velkoměsto pro tučňáky: Postavte ho ve hře United Penguin Kingdom
S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!
Nový král mořských dinosaurů: Ještě větší, než jsme se báli?