Ahoj, posílejte mi prosím hlasy, nejsem v top 50 jelikož pár jedinců tam pošle 5 podobných fotek a pak se tam ostatní nedostanou, tak mi prosím posílejte hlasy! a pošlu vám jich pár nazpátek ale musíte napsat, kdo je poslal
Díky moc (Y)
http://abc.blesk.cz/soutez/stickermania/2011/profil/554/pavi-ocko-a-sticker
Ale 1000 fakt nemusíš aspoň pár hlasů pomůže!
nechápu, jak fotografie "Stickersaurus", která ještě včera ráno byla na 3. straně, se nečekanou rychlostí dostala na 2. místo. Jinak než podvod si to vysvětlit neumím. (N) Kdo by za den a půl posbíral skoro 3000 hlasů? Když chcete soutěžit, tak alespoň soutěžte čestně!
Že dostal za tak krátkou dobu tolik hlasů je sice divné,ale podvod to být nemusí.V dnešní době sociálních sítí není nic nemožné.Stačí mít dalších cca 62 lidí a za dva a půl dne jsou hlasy na účtě. Můžete si to přepočítat. Vojta Hanč má asi dost lidí co jsou ochotni hlasovat. A s tím nikdo nic neudělá.
vím, že to nemusí být nutně podvod, ale jak by se chtělo šedesáti dvěma lidem sedět u počítače a každou hodinu hlasovat, když nakonec může být na prvním místě ať už byl v hlasování na první nebo padesáté pozici? A právě protože vím, že jsme v době sociálních sítí, tak vím že je spousta možností jak si přidat hlasy proti pravidlům. Ani to přece není nemožné, no ne?
Samozřejmě že to není nemožné,to uznávám,ale na to,aby si nelegálně přidal hlasy by potřeboval poměrně dost velké znalosti okolo PC.Hlasování je pravděpodobně hlídané vyspělím softwarem(ne že bych to věděl najisto,ale jak jinak by se daly hlídat limity hlasů?).Jako jediná možnost podvodu se jeví hackerství,ale kdo by to dělal?Ještě je možnost mít více ID adres.Podle mě ale hlasů dosáhl legálně.
Vyhraješ leda hlasování ,ale fotka je tak hnusná ,že pochybuji o nějakém umístění.