Nejsi sám.Mě fotky schvalují asi 14 dní a pořád nic.
ta fotka s tou treskou je nechutná, jak zneužili chudáka zvíře, jsem proti
souhlasim, ja pocitam s tim ze to bude hned druhy nebo treti den
Drahá redakce,chci se zeptat,proč jste mi ani po týdnu neschválili fotku.Myslím si, že by jste mohli rovnou napsat ,,neschváleno" a ne to takto protahovat.Jiným to tak dlouho netrvá a že by to bylo velkým množstvím fotek si nemyslím.
Už se vám někomu stalo, že by jste čekali na schválení fotky víc jak týden? Mě ano,tak mě napadá,kde je asi chyba?
v mych fotkach jsem omylem na vylepil dal, kdy. a jedna je tam dvakrát, prosím smažte
Ahoj,jak dlouho se schvalují fotky?V 1. kole to trvalo asi jeden den.Teď čekám už týden,ale stále to píše: čeká na schválení.Zkusil jsem dát jiné foto ale nepomáhá.Nevíte co s tím?
Dobrý den,jak dlouho musím čekat na schválení fotografie?
Soňa
Dobrý den,
v "návodu" ke Stickermanii, jsme doporučili postup, kterak porotu co nejlépe oslovit. Podmínkou ale soutěžící na fotografii nebyl. Přednost také ve většině případů dostaly ty fotografie, na nichž účastník skutečně byl.
Omlouváme se za nedorozumění.
Toto je dotaz na porotu. Jsem rodič účastníka soutěže a žádám administrátora o vyjádření! ,,Následně se nech se dohromady se svým výtvorem vyfotit a fotografii přihlas do soutěže"-doslovná citace pravidel soutěže. Jak je možné že soutěžící na 6,7,8,9 místě není na fotografii? Jak mám svému synovi vysvětlovat férové chování, čestnost a podobně? Jako kluk jsem dlouhodobě odebíral ABC, měl jsem slepeno nesčetně vystřihovánek, přečetl jsem ho většinou od začátku do konce, líbil se mi jeho obsah, protože byl zaměřen jak na techniku, tak na přírodu. Nyní mám výhrady k obsahu a stilu ABC, ale je jiná doba, budiž. Když syn přišel s návrhem, že se zúčastní této soutěže, nejdřív jsme řekli, proč ne. Měli jsme výhrady k pravidlu o vyfocení vlastní osoby, ale řekli jsme si, ABC je seriozní časopis, budiž. Jaké bylo ale naše překvapení, když se v galerii oběvili snímky bez autora. K čemu bylo schvalování snímků(3 dny)? Synovi jsme vysvětlovali, že porota určitě fotky vyřadí. Nevyřadila!!! Vyhlášení výsledků, kapitola sama pro sebe. Z "nejpozději do 18. 8. je 25. 8. a prvních 15 takových jaké jsou, včetně čtyř snímků neodpovídajícím pravidlům. Zkrátka a dobře ABC už opravdu není to co bývalo a totálně zklamalo mojí důvěru k tomuto časopisu. Doufám, že aspoň najdete odvahu a odpovíte mi na můj příspěvek v této diskusi a nevyřadíte ho. S pozdravem FANASVET