Logo magazínu

Hmyz k obědu: Revoluce na talíři

10 / 14
Prohlédnout znovu

Hmyz k obědu: Revoluce na talíři

Farma pro chov cvrčků podléhá přísným hygienickým normám | Profimedia.cz
Cvrčkovi ugrilovali housličky | TOMCHEN1989 Richard Bartz Thomas Quine, Greg Hume, Didier Descouens/Wikipedia
V některých asijských zemích se hmyz prodává jako fast food | iStock
Dvacet deka kobylek, prosím | iStock
V budoucnosti se do měst bude stěhovat velká část obyvatel planety. Hmyz pro ně může být jednoduše dostupným a výživným jídlem | iStock
Mexiko: Kobylky v tortile | Lameirasb/Wikipedia
Brazílie: Mravenčí královny | iStock
Ghana: Pražení termité, chléb z termitů | iStock
Nizozemí: Cvrččí chléb | TOMCHEN1989 Richard Bartz Thomas Quine, Greg Hume, Didier Descouens/Wikipedia
Čína: Pražené cikády na špejli | Bruce Marlin/Wikipedia
Austrálie: Mravenci medonoši | TOMCHEN1989 Richard Bartz Thomas Quine, Greg Hume, Didier Descouens/Wikipedia
Thajsko: Smažené kobylky, cvrčci a mravenčí vajíčka | TOMCHEN1989 Richard Bartz Thomas Quine, Greg Hume, Didier Descouens/Wikipedia
Japonsko: Vařené vosy v rýži a vosí sušenky | TOMCHEN1989 Richard Bartz Thomas Quine, Greg Hume, Didier Descouens/Wikipedia
Kobylky na talíři v Thajsku | Wikipedia