Jídlo 21. století: Řasy a sinice
3
/
11
Prohlédnout znovu
Jídlo 21. století: Řasy a sinice
huťové zázraky ze sinic? Tak to jsme zvědaví!
|
Profimedia.cz
Zařízení na pěstování mikrořas v Centru ALGATECH Mikrobiologického ústavu AV ČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Farma budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Profimedia.cz
Vegetariánský losos je chutí a barvou podobný uzenému originálu
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Mikroskopický snímek žluté chlorelly vyšlechtěné českými vědci pro pekárnu v Dánsku
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Čokolády obarvené mikrořasami vytvořili v Mikrobiologickém ústavu AVČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Kostky vyrobené v 3D tiskárně lze použít například na ražniči
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
VIDEO mag: Ábíčko ožilo na Festivalu ABC! A jak špicově vytunit vystřihovánku?
Neviditelný elektroodpad: Proč vyhazujeme velké peníze?
Před týdnem se mi líbil jeden kluk, ale teď se mi líbí někdo jiný...
LEGO Icons Přírodovědné muzeum: Vyzkoušeli jsme stavebnici plnou vtipných detailů
VIDEO a FOTO: Jak to vypadalo na Festivalu ABC
Dva malé rypáčky vzácných štětináčů: Přivítej nová mláďata v Zoo Jihlava