Logo magazínu

Jídlo 21. století: Řasy a sinice

3 / 11
Prohlédnout znovu

Jídlo 21. století: Řasy a sinice

huťové zázraky ze sinic? Tak to jsme zvědaví! | Profimedia.cz
Zařízení na pěstování mikrořas v Centru ALGATECH Mikrobiologického ústavu AV ČR | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Farma budoucnosti? | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti? | Profimedia.cz
Vegetariánský losos je chutí a barvou podobný uzenému originálu | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Mikroskopický snímek žluté chlorelly vyšlechtěné českými vědci pro pekárnu v Dánsku | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti? | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Čokolády obarvené mikrořasami vytvořili v Mikrobiologickém ústavu AVČR | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Kostky vyrobené v 3D tiskárně lze použít například na ražniči | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami | Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR