Logo magazínu

Kakaovník: Ragbyový míč s chutí pomerančového džusu

3 / 9
Prohlédnout znovu

Kakaovník: Ragbyový míč s chutí pomerančového džusu

Nejvíce kakaa putuje do světa ze západní Afriky, například z Pobřeží Slonoviny | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
Čokoláda si získala srdce lidí po celém světě | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
V Guinnessových světových rekordech najdete největší čokoládovou fontánu | iStock
Po zkvašení se boby nechají sušit na slunci | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
Syrové boby se nechají obalené banánovými listy šest dní kvasit | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
Syrové kakaové boby mají chuť pomerančového džusu | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
Kakaové plody se roztlučou, aby se z nich vysvobodily samotné boby | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
Trvá sedm let, než na stromu dozrají první kakaové plody | Stanislav Komínek, Fairtrade Česko a Slovensko
oslavte Mezinárodní den čokolády | iStock