Jídlo 21. století: Řasy a sinice
2
/
11
Prohlédnout znovu
Jídlo 21. století: Řasy a sinice
huťové zázraky ze sinic? Tak to jsme zvědaví!
|
Profimedia.cz
Zařízení na pěstování mikrořas v Centru ALGATECH Mikrobiologického ústavu AV ČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Farma budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Profimedia.cz
Vegetariánský losos je chutí a barvou podobný uzenému originálu
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Mikroskopický snímek žluté chlorelly vyšlechtěné českými vědci pro pekárnu v Dánsku
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Čokolády obarvené mikrořasami vytvořili v Mikrobiologickém ústavu AVČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Kostky vyrobené v 3D tiskárně lze použít například na ražniči
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?
To je ale osel... roztomilý! Mládě v zoo Děčín je hopsa hejsa holčička
Do kdy jsem student po maturitě?
Festival ABC: Přijďte se podívat, jak vypadá ábíčko naživo!
Vystřihovánky pro všechny v novém ABC
Nutí mě na biologickou olympiády, takže jsem ve stresu!