Jídlo 21. století: Řasy a sinice
3
/
11
Prohlédnout znovu
Jídlo 21. století: Řasy a sinice
huťové zázraky ze sinic? Tak to jsme zvědaví!
|
Profimedia.cz
Zařízení na pěstování mikrořas v Centru ALGATECH Mikrobiologického ústavu AV ČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Farma budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Profimedia.cz
Vegetariánský losos je chutí a barvou podobný uzenému originálu
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Mikroskopický snímek žluté chlorelly vyšlechtěné českými vědci pro pekárnu v Dánsku
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Čokolády obarvené mikrořasami vytvořili v Mikrobiologickém ústavu AVČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Kostky vyrobené v 3D tiskárně lze použít například na ražniči
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Vytvořte si doma džungli! Tropické květy můžou vzkvétat i ve vašem pokoji
Představuji si dopředu, jak to dopadne, a pak jsem zklamaná
Otevřeno! Mongolská poušť Gobi a její zvířecí obyvatelé v pražské zoo
Velkoměsto pro tučňáky: Postavte ho ve hře United Penguin Kingdom
Jak mám zhubnout?
S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!