Jídlo 21. století: Řasy a sinice
4
/
11
Prohlédnout znovu
Jídlo 21. století: Řasy a sinice
huťové zázraky ze sinic? Tak to jsme zvědaví!
|
Profimedia.cz
Zařízení na pěstování mikrořas v Centru ALGATECH Mikrobiologického ústavu AV ČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Farma budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Profimedia.cz
Vegetariánský losos je chutí a barvou podobný uzenému originálu
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Mikroskopický snímek žluté chlorelly vyšlechtěné českými vědci pro pekárnu v Dánsku
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Čokolády obarvené mikrořasami vytvořili v Mikrobiologickém ústavu AVČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Kostky vyrobené v 3D tiskárně lze použít například na ražniči
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
VIDEO Ábíčko odhaluje pojízdnou laboratoř EDU.Lab a divného dinosaura
Až naprší a uschne… na Venuši! Šílené mraky z kyseliny sírové zahalily pekelnou planetu
Mám problém s bratrem, je dost přecitlivělý...
Šelmy v Česku: Co nám hrozí od vlků, medvědů a rysů?
Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?
Festival ABC: Přijďte se podívat, jak vypadá ábíčko naživo!