PC: RollerCoaster Tycoon 3: Soaked!

Sdílej
 

SeVeN M
Datadisk ke třetímu dílu lunaparkového veselení je mokrý až za ušima. Tentokrát nebudete mít na starost ani tak nejrůznější horské dráhy, jako spíš tobogány, bazény a delfinária.

Hra plná lidí

Datadisk Soaked! funguje tak, že se v počítači „přilepí“ na původní RollerCoaster Tycoon 3 a obohatí ho o nové funkce. Poté se už můžete pustit do budovatelské strategie, jejímž cílem je vytvořit ten nejrozmanitější, nejzábavnější a nejvíce peněz vydělávající zábavní park. K ruce budete mít několik skupin zaměstnanců, a to od nejrůznějších herců a eskamotérů až po lidi, kteří se starají o šampon ve sprchách u bazénu. Bez nikoho z nich se neobejdete, pokud má být váš park nejlepší. Hodnotit jej budou desítky návštěvníků, kteří se chtějí bavit.

Z tobogánu do delfinária

A čím vším je můžete pobavit? Vybudování bazénů, tobogánů a tratí a tunelů, kterými se mezi jednotlivými atrakcemi budou návštěvníci pohybovat, je jen základ. Pak jsou tu takové věci, jako vodopády, umělá vlnobití v bazénu, laserová show a cirkusové kousky s delfíny a podvodní svět. Na to všechno se budete dívat v luxusní grafice, ovšem pouze pokud na to váš počítač stačí. Vy na to stačíte určitě – škála atrakcí není nekonečná a po nějaké době si půjdete zase po svém, ale na nějakou dobu (třeba když dlouho prší) Soaked! opravdu pobaví.