Thor: Božský hrdina Ragnaroku

Thor: Božský hrdina Ragnaroku
Sdílej
 
V kinech je další nabušenýfilm o Thorovi. Božský hrdina se v Ragnaroku představuje v úplně novém prostředí!

 

Příběh filmu Thor: Ragnarok nás zavede až na opačný konec vesmíru, kde je Thor vězněn. Bohyně smrti Hela ho připravila o jeho zbraň, slavné a mocné Thorovo kladivo, a superhrdina se ocitá neozbrojený v poněkud nepřátelském světě. Navíc musí pokusit zachránit svůj domov – Asgard. Nemilosrdná Hela totiž touží po jediném: Zničit jej a přetvořit k obrazu svému! Celé asgardské civilizaci tak hrozí zánik. V severské mytologii, kterou je postava Thora inspirovaná, se taková apokalypsa označuje slovem ragnarok.

Thorův svět: Skuteční severští bohové včera a dnes

Thorův svět: Skuteční severští bohové včera a dnes

V týmu boha hromu

Protože ani nadlidskými schopnostmi nadaný Thor takový úkol nemůže zvládnout sám, bude se mu hodit pomoc. Některá spojenectví vás přitom možná dost překvapí! Díky své nucené účasti v nebezpečné soutěži, která připomíná gladiátorské hry, se Thor znovu setká se svým dlouholetým kolegou z týmu Avengers – neuvěřitelným Hulkem. V zajetí je navíc držen i Thorův nechvalně proslulý bratr Loki. Není vyloučené, že by znesváření sourozenci tentokrát mohli spojit své síly.

Video se připravuje ...

Thor: Ragnarok • Zdroj: Falcon

Barevnější a živější Ragnarok

Film stojí na speciálních efektech, protože vytvořit celý nový svět nebo nechat proti sobě bojovat obrovského Hulka a relativně malého Thora je pro filmovou scénu velká výzva! Kromě protagonistů známých z předešlých filmů o Avangerech ve snímku uvidíte také Karla Urbana známého třeba z nové série Star Trek. Roli nelítostné a krásné Hely si střihla Cate Blanchett, již jste viděli v Pánu prstenů.

Thor: Ragnarok

Režie: Taika Waititi

Hrají: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett

Premiéra: 26. října 2017

 

Mjölnir: Komu patří bájné kladivo?

Mjölnir: Komu patří bájné kladivo?

Lokiho hrad: Pevnost v Arktickém oceánu

Lokiho hrad: Pevnost v Arktickém oceánu

5 důsledků filmu Captain America: Občanská válka

5 důsledků filmu Captain America: Občanská válka

Klíčová slova:
thor, marvel, film, avengers, hulk, thor: ragnarok
 

Články odjinud