Recenze Uncharted 4: A Thief's End už zase dobývá poklady světa

Recenze Uncharted 4: A Thief's End už zase dobývá poklady světa
Sdílej
 
Indiana Jones? Lara Croft? Nathan Drake! Dobrodruh ze série Uncharted se vrací ve hře, která ti nesmí uniknout.

 

Nathan Drake se vrací na scénu! Nevíte, o koho jde? Představte si ho ve společnosti s Lary Croftové a Indiana Jonese. Cítil by se s nimi dobře, protože jde o dobrodruha, který kromě pokladů nachází i pořádné průšvihy.

A Thief's End navazuje na Drake's Deception

Příběh A Thief's End navazuje na třetí díl Drake's Deception. Nathan se vzdal dobrodružného života a usadil se s přítelkyní Elenou. Vše se ale změní, jakmile se objeví Nathanův dávno ztracený bratr Sam. Je v pořádném maléru. A Nathan jako správný brácha mu samozřejmě pomůže.

Společně se vydávají nalézt Libertalii, ztracenou pirátskou kolonii ze 17. století. Prý skrývá poklad kapitána Jamese Missona - hromada zlata by mohla vyřešit řadu problémů. Nathan to ovšem nebude mít jednoduché. Eleně slíbil konec svých dobrodružství, a navíc jeho brácha není žádné kvítko.

Uncharted 3: Nový Indiana Jones řádí potřetí

Uncharted 3: Nový Indiana Jones řádí potřetí

Uncharted se vším všudy

Z velké části se můžete těšit na klasickou hratelnost Uncharted se vším všudy. Budete střílet, schovávat se, skákat z jedné římsy na druhou a řešit hádanky. Novinkou jsou milé detaily – např. lano, se kterým půjde hopsání o něco lépe.

Dostanete také volný prostor k objevování, ne pouze předem navrženou cestu. Mnohem více se proto budete cítit jako praví dobrodruzi. Za zmínku stojí grafika. Už od prvních videí bylo jasné, že Uncharted 4 bude výjimečná. Krajina vypadá úžasně a animace postav jsou skutečně realistické. Podobné zpracování si necháme líbit!

Ať už jste hráli některé předchozí díly Uncharted nebo ne, čtyřka by vám neměla uniknout. Vtipné a napínavé dobrodružství vypadá na pořádnou jízdu.

Platforma PS4

unchartedthegame.com

Více o hrách

Hry.abicko.cz: Hraj zadarmo online!

ABC 10/2016 Hrátky s počítačem: Konec zlodějin v Uncharted 4

ABC 10/2016 Hrátky s počítačem: Konec zlodějin v Uncharted 4

Hvezdy PlayStation bojují "všichni proti všem"

Hvezdy PlayStation bojují "všichni proti všem"

 

 

Články odjinud