TOP 5: Kolik vydělávají YouTubeři?

TOP 5: Kolik vydělávají YouTubeři?
Sdílej
 
YouTube vládne světu a YouTuberů stále přibývá. Není se čemu divit, vydělávají hodně a nemusí vstávat do práce.

 

 

Zapnou kameru, sednou si před ní a povídají. Říkat mohou cokoliv, co včera dělali, kde byli nebo hrají hry. Tak pracují úspěšní YouTubeři. Kolik odběratelů musíte na kanálu mít, abyste se dokázali uživit? Tohle je TOP 5 nejvíce vydělajících YouTuberů v Česku a na Slovensku.

1. ViralBrothers

Počet odběratelů: 2 492 757                    

Měsíční výdělek: 88 800 Kč – 1 512 000 Kč

Dvojici ViralBrothers určitě znáš, tvoří ji Čeněk Stýblo a Erik Meldik. Začali tím, že úspěšně okopírovali americký virální koncept Shit People Say neboli Debilní kecy. Po Debilních kecech začli kluci točit pranky. Taky si uvědomili, že je na čase cílit na celý svět a nejen na Českou republiku, proto ke svým videím začali přidávat anglické titulky. Některá videa jsou dokonce celá v angličtině.

2. GoGoManTv

Počet odběratelů: 1 147 092                    

Měsíční výdělek: 79 200 – 1 269 200 Kč

Daniel Štrauch alias Gogo si založil více YouTube kanálů. Na všech se věnuje hlavně gamingu (fenoménu hraní her). Specializuje se na herní streaming a díky tomu získal velkou oblibu. Gogo je při hraní velmi vtipný a jeho videa doprovází kvalitně zpracovaná grafika. Kromě herního streamingu začal Gogo točit také klasické vlogy ze života. Díky úspěchu se mohl ostěhovat od rodičů. Bydlí s přítelkyní, která začla také natáčet videa na YouTube... a co se týče sledovanosti špatně na tom určitě není.

3. Hoggy

Pořet odběratelů: 482 131                         

Měsíční výdělek: 48 000 – 772 800 Kč

Hoggyho můžete znát z YouTube, ale i ze skupiny Slza. Na YouTube se projevuje jako trochu afektovaný týpek. Věnuje se hlavně vlogování a jeho fanoušci jsou převážně děti. Hoggy se s ničím nepáře a točí doslova kraviny. Ale jeho fanouškovská základna je veliká.

4. Jirka Král

Počet odběratelů: 455 481                        

Měsíční výdělek: 33 600 – 554 400 Kč

Jirka je YouTuber, kterého má rád snad každý. Fanoušky si získal milým a aktivním přístupem. Jeho kanál je plný her. Zúčastnil se reality show Farma. Díky úspěchu na YouTube se mohl vykašlat na práci, peníze mu prý bohatě stačí.

5. Fatty Pillow

Počet odběratelů: 255 481                            

Měsíční výdělek: 41 000 – 645 600 Kč

Fatty si dělá legraci sám ze sebe. To je to hlavní, čímsi získal fanoušky. Dřív se snažil rapovat pod pseudonymem Tlustej Kárl. Ve videích dělá jenom blbosti. Maže si jídlo po obličeji nebo se polévá šampaňským. Před kamerou se občas mihne i jeho matka. Fattyho baví a to opravdu na dlouho.

 

Více o YouTuberech:


Ikaro blázní: Co provádí nejvíc nenáviděný YouTuber?

Ikaro blázní: Co provádí nejvíc nenáviděný YouTuber?

YouTuber PewDiePie je nej: Loni vydělal 15 mega

YouTuber PewDiePie je nej: Loni vydělal 15 mega

Halo versus Call of Duty: Když se YouTubeři postřílejí

Halo versus Call of Duty: Když se YouTubeři postřílejí



 

Články odjinud