to máš pravdu, takže fakt nevím.
Zajímalo by mě , zda ti odpoví.
Všimla jsem si, že většina-tak 99% dotazu a tudiž i lidiček.jim za odpověď nestojí.
Holt asi děcka nejsou tak zajímaví spotřebetelé.
Jinak by, třeba i se spožděním každému odpověděli.
od toho také diskuze jsou a slušný člověk na dotaz odpovídá. (N) :-|
Tak jsem včera zaslal správnou kombinaci -1x hnědá,2xrůžová a neuznali to, i když kombinace je stále ve hře. Zajímalo by mě proč. :-|
Tvoje dvě růžové fazole nejsou fazole z ABC
Pokud jste se správně koukali, tak takových je tam min 50%, hlavně na začátku soutěže.
Pravost fazoli se snazime vzdy posoudit co nejlepe. Podle pravidel jine fazole nez z ABC byt pouzite nesmi. Podminkou obdrzeni vyhry je, aby vyherce poslal fazole do redakce (dostane je zpet s vyhrou). Pokud se ukaze, ze nejde o fazole z ABC, porusil pravidla souteze a vyhra propada. Bohuzel tim padem znemoznil soutezit dalsim, ale znovu opakuji, opravdu se snazime posoudit pravost fazoli co nejlepe.
soutez pro predplatitele prave probiha. je treba sledovat web, kde se postupne objevuji bonusove kombinace pro predplatitele
Protoze oznameni chodi do 3 dnu. Ted uz kombinace z 2. 1. ani 3. 1. ve hre nejsou
Rád bych,ale nejde to.
V podmínkách co dojdou při výhře v mailu je, že se musí výtězná sada poslat na důkaz asi vlastnictví a oni ti tu trojsadu fazolí pak pošlou zároven s výhrou.
Takže pro všechny-jednou použitá fazole v případě výhry se nedá použít znova.
Dobrý den, včera jsem posílal dvě barevné kombinace a měl jsem štěstí.
Dnes jsem dostal mail o výhře týkající se jedné z kombinací.Měl jsem radost.
Jen bych se chtěl zeptat na druhou kombinaci.Došla vám? Nedošel ohledne ní žádný mail s informací o nevýhře,či o zamítnutí.
Raději jsem teda tu druhou barevnou kombinaci zaslal znova,pro případ,že včera nedošla.
Posílá se vůbec mail i v případě neprojítí?
předem díky za info.
Ano, když nevyhraješ, tak ti přijde mail, ať to skusíš znova
prvni kombinace se svitici fazoli se brzy objevi na webu, takze sledujte stranky. svitici fazole dostali jenom predplatitele a jenom se sviticimi fazolemi se da soutezit o kolo
Já bych klidně vyměnil, ale jak to chceš udělat, když každej bydlíme jinde???