mam dotaz, jakto že mně jde hlasovat pro mojí základnu více než 5x denně?
ptám se o co vlastně jde. jestli o to povzbudit tvořivost našich dětí a o to, aby objektivně zhodnotily dílo druhých nebo o to naučit je sedět více u pc a klikat svým výtvorům a na druhé se ani nepodívat. je to absurdní. mnohem pracnější a hezčí výtvory mají mnohem méně hlasů.Podle mého názoru by pro svůj výtvor neměl hlasovat nikdo a každý by měl hlasovat jednou. tímto učíme děti podvádět a pochybuji, že ti, co věnovali vytváření spoustu času a neuspějí, se znova budou angažovat. je to škoda, že dobrý nápad tímto ztratil na pointě. Bára
je nam lito Vaseho rozhorceni, ale jde o klasicky a bezne pouzivany model internetoveho hlasovani. zamezit tomu, aby nikdo nemohl hlasovat pro vlastni vytvor, je nerealne
pokud byla fotka spravne prihlasena a neobjevila se mezi souteznimi fotografiemi, doslo k jejimu zamitnuti, protoze neodpovodiala pravidlum souteze.
hlasovani probiha bez podvodu. jeden clovek ma limit 5 hlasu za hodinu
nekd to prehani
to je strasny ja bych chtela ady byl 1 hlas za den
: (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (Y) -)vzhledem k limitu 5 hlasu za hodinu udeli 20 lidi 400 hlasu za 4 hodiny bez jakehokoliv podvodu.
bez konkretnich udaju neni mozne zjistit, o jakou fotku jde, ale pravdepodobne byla zamitnuta, protoze nesplnila pravidla souteze