prosím chtěl bych vědět proč nějakým fotkám přibýdou za den minimálně 5 500hlasů
i když pro ně nikdo za den nedá ani 100?
nemohli by jste to prověřit?
(na wikipedii je jak podvádět při hlasovíní,ale musí být na internetoví bot a ten se musí pronajmout) (Y)
dějkuji
hele nezkoušej mě naštvat od rána já s kamarádama prosíme další kámoše a pořád dokola se snažíme aby všichni kámoši dávali hlasy... zkus si trochu častěji aktualizovat tuhle stránku . my máme za hodinu tak 500 hlasůů.... a to se snažíme jak jen nejvíc to jde... zajímalo kde si sehnal 4000 hlasů za 2 hodky?? (N)
Díky za upozornění, jdeme na naše týmy a poženeme je dopředu
A naše týmy jsou: 1, 2, 4,15. a 16. 5. bohuzel kvuli technickym potizim dochazelo k vypadkum na celem webu. dnes nam hlasovani funguje normalne. pokud ma nekdo problemy, dejte prosim vedet
Také se mi to docela dost seká :-| ale...včera to bylo horší, to mne to i po téměř každém hlasu odhlašovalo :-|
Klárko, líbí se mně tvá karmínová planeta. Nechápu však, proč ji nehlasuješ, Již týden ti dávám hlasy jen já, mohla jsi být na lepším místě.Máš to hezky uděláno!! Zapoj se v hlasování a prosím pod
(Y) pořte ji také.Dík.Jinak také pravidelně hlasuji pro děti z Poruby, Bohuslavic a z Jedl.ústavu.Sledujeme velmi intenzivně první dvanáctku soutěžících, ale také nám není zcela jasné, jak mohla Základna M připsat za 2 dny více než 7.000 bodů!!! Obecně vzato se mi nelíbí způsob, jakým bude vyhodnoceno 10. nejlepších, neboť to nebude o tom, kdo má nejhezčí UFO základnu, ale o tom, kdo má více přístupů k PC a lidí ochotných "klikat". Tím se bohužel zcela posunul duch této tvůrčí soutěže, který nás původně zaujal a oslovil. I přestože jsou tedy pravidla nastavená takto, nepřijde mi příliš možné, aby někdo připisoval hlasy v takovém rozsahu. Je to tedy vůbec možné...?!
Nepřijde ti možné? Tak se koukni někdy na seznam - hry - slovni fotbal, kolik nás tam hraje
jsou nás desetitisíce, ale odhaduji, že pár stovek nás hlasuje jo, a kde jsi přišel - a na 7000 bodů za 2 dny? My dokázali za 10 dnů jen 20 tisíc bodů a to je průměr 2000 bodů denně (Y) a vydržíme to až do 22. května, to slibujeme