Kdo může,prosím, sehnat líbíky na facebookovém odkazu, který pošlu e-mailem, vrátím mu hlasy na tuto soutěž v poměru 1 líbík=1hlas.
Prosím, jméno a příjmení s číslem líbíku, napište pokaždé do e-mailu.
Čím více líbíků se Vám podaří, sehnat, tím více hlasů ve Vaší soutěži máte. Jestli by se tady našli nějací zájemci, e-mail pro ně je a.p.75@seznam.cz (Y)
Jsem mamka kluka, co vytvářel základnu,dával si na tom fakt záležet,ale jak je vidět o to tady vůbec nejde a celá soutěž mi příjde dost nespravedlivá. Je jasný, že vyhraje ten kdo má možnost naklikat si nejvíc hlasů a ne ten kdo se fakt snažil, aby jeho dílko bylo nápadité. O výhercích by měl hlasovat někdo neutrální a ne aby šlo dávat hlasy sám sobě. Je mi líto všech dětí tady, kteří se tak snažili a teď jsou zklamaní ze způsobu kterým se volí výherce
ale nenechte se odradit, je to fajn, že dokážete něco pěkného vytvořit a jednou se to určitě hodí (Y)Tahlenta soutěž je o spolupráci. Já s bratrem jsme na tom pracovali 3 dny. Postavicky, baracky, talir, to vsechno jsem postavili sami.Ale kdyby nebylo spolupráce, nedostal bych se nikdy na 45 misto. Kdo chce pomoc sobě i mě at napise na email david.schaffer@seznam.cz
Tomaš Kraus - tomtoptorres Přesně tak. Za zpusob rozhodovani davam (N)
Prosím vás o hlasy http://www.abicko.cz/soutez/ufo/2012/profil/101/planeta-maleho-ufona
Děkuji