Tak tu čítam reakcie na túto súťaž a je mi z toho zle......naozaj som asi naivná a myslela som, že zvíťazí kreativita, šikovnosť a fantázia čo sa týka výtvarného prejavu. Zatiaľ si však myslím že túto súťaž môžete premenovať na KLIKACIU .......o nič iného tu totiž nejde, klikni mi, daj mi, ja dám tebe, kámo stačí mať pár správnych ľudí na správnom mieste.....aj keď ten návrh bol hotový za 10min.......to nevadí, stačí byť drzý, dravý..........nezabudli ste všetci na to podstatné o čo tu vlastne v tejto súťaži ide ?! Celý tento systém hlasovania je nanič ! ABC je skvelý časopis. Škoda len, že túto súťaž naozaj "zbabral".....
Však nám se také ty 3 co pro ně hlasujeme líbí nejvíc. Nemyslíš, že každý má svůj vlastní vkus a neměla bys mu ho shazovat a hanět? My si vybrali a proto neurážej ty milé děti, ale zapoj se do hlasování. Drak
To asi proto, že vyhrávají Ti naši oblíbenci a ne Ti tvoji
Tak to je blbost, hlasuje nás hrozně moc a nejdelší interval bylo hodinu a půl, všem to jede úplně stejně. Ono je to ale také třeba slabým netem, nebo dalšímy programy ve vašich pc Drak
Musíš kliknout na zatočenou šipku vlevo nahoře (načíst stránku znovu), pak by ti mělo jít každou hodinu hlasovat.
To hlasovani je strasna blbost... jak muze mit nekdo proboha 10 000 hlasu? to by musel mit asi 5000 pocitacu a kazdy s jinou IP... a navic je to nefer... kdyz nekdo nema kontakty, cas a 10 pocitacu +5 notebooku.... tak nema ani sanci se dostat nekam na vyssi pricku.. (N)