Výprava do budoucnosti

Sdílej
 
časová schránka ABC Dne 21. července 2001 uloží redakce ABC v pražské zoologické zahradě do země časovou schránku se vzkazy budoucím generacím. Tato schránka bude vyzvednuta a otevřena v roce 2025. I vy máte možnost do ní uložit svůj osobní vzkaz. Využijte jedinečné příležitosti a napište pozdrav svým potomkům, nebo sami sobě.

Vzkazy můžete posílat dvojím způsobemVzkazy můžete posílat dvojím způsobem - poštou na korespondenčním lístku - prvních dvacet tisíc lístků uložíme do časové schránky - přes internet - přesné instrukce najdete na našich internetových stránkách www.iABC.cz. Tyto elektronické pozdravy budou vypáleny na CD a společně s korespondenčními lístky uloženy v časové schránce ABC

Pozor!

Abychom váš vzkaz mohli v roce 2025 identifikovat, uveďte jméno a příjmení. Zpráva by měla obsahovat například vzkaz vašim potomkům či další generaci čtenářů ABC, vaše přání nebo sen, který si chcete vyplnit nebo poselství lidem nového milénia. Můžete také psát své předpovědi - uhodnete, kdo se stane dalším prezidentem, jak se změní mapa světa, co bude největším objevem lidstva ...?