Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 17 s Pokémonem

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 17 s Pokémonem
Sdílej
 
Už brzy vychází nové ABC 17. Co v něm najdet? Chytáme pokémony s Pokémon GO! Jsou všude! Kolik zbývá levhartů? Jak se rodí oblíbená hračka tatrovka? To vše a mnohem více najdete v novém ábíčku. Podívejte se na ukázku. Vystřihovánka: papírový model létající pevnosti B-17.

ABC 17: Nové ábíčko je plné pokémonů

Právě vychází nové ABC. Uvnitř najdete pokémony a všechno o fenoménu Pokémon GO. K tomu se dozvíte, kolik zbývá levhartů, jak se rodí oblíbená hračka Tatra, kdy si koupíme létající auto Terrafugia nebo jak vzniká špica cyklorám v pražské dílně Festka. Nechybí ani výlet bez obav a pravda o mečounech.

Je libo vystřihovánku? Postavte si papírový model  létající pevnosti B-17.

Nové ABC 17 vychází 16. 8.

Už jsou tady zas!

Je to už patnáct let, co jsme Pokémonům v ábíčku poprvé věnovali téma čísla. To ještě většina našich současných čtenářů ani nebyla na světě. Článek Pokémoni na stříbrném plátně stále můžete dohledat na našem webu. A musím přiznat, že většině členům redakce už tehdy tyhle postavičky pěkně lezly krkem. Osobně jsem doufal, že už se s nimi nikdy nesetkám.

 

Pokémoni kolem nás a v ABC 17 •  ABC

 

No, a jsou tady zas a v plné síle. Fenomén Pokémon GO se rozšířil takovou rychlostí, až nad tím zůstává rozum stát. Kdyby vám někdo před dvěma měsíci vyprávěl, že největším hitem letošního roku budou Pokémoni, ťukali byste si na čelo. Kdo? Pokémoni? Jací Pokémoni? To je ta prastará nezajímavá věc?Dneska bude pro smích ten, kdo na Pokémony letos v létě ještě nenarazil. Svět je zkrátka plný záhad. Tím spíš, když do něj přidáte rozšířenou realitu. Čtěte článek Pavla Dobrovského v ABC 17 na straně 12.

 

Pokémon GO: 10 věcí, které nás na tom baví

Pokémon GO: 10 věcí, které nás na tom baví

Pokémon GO: Jak nevybít mobil při hledání Pokémonů

Pokémon GO: Jak nevybít mobil při hledání Pokémonů

Klíčová slova:
abc, nové, ábíčko, ochutnávka, ukázka, číslo