Zveme na Festival ABC a krotíme neznámé sporty v novém ábíčku: Podívej se!

Zveme na Festival ABC a krotíme neznámé sporty v novém ábíčku: Podívej se!
Sdílej
 
Zveme vás na Festival ABC! Na co se můžete těšit, zjistíte v novém ábíčku. Poslední číslo časopisu ABC odhaluje také neznámé městské sporty, nové Krotitele duchů nebo indiánského psa. Nechybí ani papírová vystřihovánka českého letounu a spousta zábavy a zajímavostí z přírody, vědy a techniky. Podívej se!

Koupit časopis ABC online >

Festival ABC 

Dvoudenní tematický Festival ABC pro celou rodinu pořádáme v Národním zemědělském muzeu na pražské Letné už o roku 2018. Na konec dubna letošního roku chystáme další ročník, na který vás srdečně zveme.

Festival ABC je cosi jako zhomtnělý obsah ábíčka. Když se podíváte na vědecké, technické, přírodovědné i popkulturní články v našem časopise během celého roku, a chtěli byste je prožít naživo, Festival ABC vám právě takové přání splní. Akce je plná hostů, kteří návštěvníkům představí zajímavá témata.

Zveme na Festival ABC! Na co se těšit, zjistíte v novém ábíčku •  ABC

Jsou tu desítky stánků, na nichž si můžete vyzkoušet atraktivní činnosti od programování robotů přes virtuální realitu, vědecké experimenty, kreativní dílny, vaření nebo sporty. A setkáte se tu samozřejmě i s členy naší redakce. Podrobnou pozvánku na Festival ABC najdete na straně 42 v novém ábíčku.

Co je v časopisu ABC?

Neznámé městské sporty, Krotitelé duchů nebo indiánský pes

Ale to není všechno. V ABC představujeme také neznámé městské sporty, nové filmové Krotitele duchů nebo indiánského psa, který se chová na vlnu. Je libo základnu na Měsíci z 3D tiskárny? Může být! A co takhle vyrazit za vodním drakem na průzkum potopených vraků? Ábíčko ukáže cestu! 

Nechybí ani papírové vystřihovánky českého letounu a majáku nebo spousta zábavy a zajímavostí z přírody, vědy a techniky. Podívej se!

Zábava a zajímavostí z přírody, vědy, techniky a popkultury •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vyzkoušeli jsme nové herní příslušenství Canyon

Vyzkoušeli jsme nové herní příslušenství Canyon

S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!

S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!