S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!

S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!
Sdílej
 
Vyražte s ábíčkem na Comic-Con a dostanete unikátní dárek. Do té doby můžete listovat v novém čísle časopisu ABC. Zjistíte, jak vědci pracují na oživení vyhynulých zvířat, s jakými geolokačními hrami zažijete nejlepší dobrodružství, seznámíte se s hrou United Penguin Kingdom i novými vojenskými drony a ještě víc!

Koupit časopis ABC online >

S ábíčkem na Comic-Con

Když světová značka popkulturních festivalů Comic-Con v únoru 2020 poprvé vstoupila do České republiky, nechybělo tam ani ábíčko. A od té doby jste nás mohli potkat na všech Comic-Conech nejen pražských, ale také na zatím dvou ročnících juniorské odnože v Brně.

Zábava, zajímavosti a novinky z přírody, vědy, techniky v časopisu ABC •  ABC

Nyní nás čeká pátý ročník Comic-Conu Prague a ábíčko tam bude se stánkem, výstavou k 50. výročí kultovního komiksového seriálu o Kruanovi a také s přednáškami na toto téma i na téma ostatních komiksů z časopisu A budeme mít pro
vás unikátní dárek. Nepřehlédněte naši pozvánku na straně 45 a zapište si do kalendáře 5. až 7. dubna. Uvidíme se v O2 universu!

Co najdete v ábíčku?

Jak se oživují pravěká zvířata, nej geolokační hry na ven nebo United Penguin Kingdom

V novém ábíčku se dozvíte, jak vědci pracují na oživení ikonických vyhynulých (nejen) pravěkých zvířat od ptáka dodo, přes mamuta až po vakovlka. Ukážeme vám nejlepší geolokační hry, díky kterým prožijete venku opravdové dobrodružství. Představíme herní strategii United Penguin Kingdom i nové vojenské drony.

Plus vystřihovánky, komiksy, velké množství zábavy a zajímavostí nebo novinky z přírody, vědy i techniky. Podívejte se do časopisu ABC č. 7:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Konzole do ruky a tvoje expedice do divočiny v ABC

Konzole do ruky a tvoje expedice do divočiny v ABC

ABC duní! Vše o Duně, Češi našli město Mayů, bio drony

ABC duní! Vše o Duně, Češi našli město Mayů, bio drony

Nová podoba megalodona odhalena v ABC!

Nová podoba megalodona odhalena v ABC!