Konzole do ruky a tvoje expedice do divočiny v ABC

Konzole do ruky a tvoje expedice do divočiny v ABC
Sdílej
 
Nové ábíčko zkoumá nejlepší konzole do ruky a ohlíží se za historií hraní na cestách. Na dobrodružnou cestu vyrážíme i ve hře Expeditions: A Mudrunner Game. Plus tajemství tichého sovího letu, nákladní lodě poháněné atomovou energií a ještě víc!

Koupit časopis ABC online >

Handheldy i pro vás

Ondra Koch ve svém článku Hrajeme na cestách popisuje nejen současné herní konzole do ruky, ale také historický vývoj těchto takzvaných handheldů. Ten se počítá bezmála na půl století. Pravdou ovšem je, že na plnohodnotný výkonný herní počítač do kapsy jsme si museli počkat až do současnosti.

Konzole do ruky v ABC •  ABC

Nicméně je tu, a to hned v několika konkurenčních provedeních. Nejsou to zrovna levná zařízení, ale také nejsou cenově úplně nedostupná. Cena je srovnatelná s laptopem. My jsme se proto v redakci na ty nejzajímavější handheldy podívali blíže a základní přehled vám přinášíme našem článku na straně 42.

Co najdete v ábíčku?

Jak prožít expedici do divočiny a proč sovy létají potichu

V novém ábíčku najdete všechno o super hře Expeditions: A Mudrunner Game. Odhalíte tajemství tichého sovího letu, uvidíte nákladní lodě poháněné atomovou energií a mnoho dalšího. Plus vystřihovánky, komiksy, velké množství zábavy a zajímavostí nebo novinky z přírody, vědy i techniky.

Podívejte se do časopisu ABC č. 6:

Zábava, zajímavosti a novinky z přírody, vědy, techniky v časopisu ABC •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Budoucnost videoher: Kdykoliv a kdekoliv! Streamování už není pohádkou

Budoucnost videoher: Kdykoliv a kdekoliv! Streamování už není pohádkou

Útok dronů na Dukovany: Jak ochránít jadernou elektrárnu?

Útok dronů na Dukovany: Jak ochránít jadernou elektrárnu?

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC