Předposlední ABC: Jak si vybavit chytrý pokojíček? Skvrny chrání mláďata!

Předposlední ABC: Jak si vybavit chytrý pokojíček? Skvrny chrání mláďata!
Sdílej
 
V předposledním letošním čísle časopisu ABC se vracíme před začátek série Hunger Games. Prozradíme, jak si vybavit chytrý pokojíček nebo proč mají mláďata skvrny. Nechybí ani vystřihovánky a spousta další zábavy i novinek z přírody, vědy a techniky. Podívejte se do časopisu ABC č. 24.

Koupit časopis ABC online >

Hladové hry

Knižní sága Hunger Games mě před lety hluboce zasáhla, i když byla určena mnohem mladšímu čtenáři, než jsem byl tehdy já. Když o několik let později přišlo i filmové zpracování, oslovilo ve velkém také dospělé diváky. Knihy i filmy jsou úžasné i přes šok, který vám uštědří hned od počátku.

Zábava, novinky a zajímavosti z přírody, vědy a techniky v časopisu ABC •  ABC

Před Hunger Games nebývalo zvykem, že dětský nebo dospívající literární hrdina trpí, bojuje o život, ba dokonce umírá, navíc ve zcela brutální hře. Nějaký čas mi trvalo, než jsem tento fakt vůbec dokázal přijmout, přitom jsem knihy četl jedním dechem. A kdyby mně bylo dvanáct let, asi bych v nich byl ponořený stejně hluboce. Nyní po letech přichází do kin další film Hunger Games, který dějem časově předchází původní sérii. Pojďte se s ním seznámit v novém ABC.

Chytrý pokojíček a skvrny mláďat

V novém ABC také prozradíme, jak si vybavit pokojíček chytrými technologiemi nebo jak skvrny chrání bezbranná mláďata v divoké přírodě. Uvidíte českou orbitální raketu, divného a jedinečného šavlozubého vačnatce i to, jak NASA zkouší nový přenost dat laserem z Mezinárodní vesmírné stanice...

Nechybí ani vystřihovánky a spousta další zábavy i novinek z přírody, vědy a techniky. Podívejte se do ABC č. 24:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Jak přežít? Nebezpečné kočky? Marvels! A co ještě v ABC?

Jak přežít? Nebezpečné kočky? Marvels! A co ještě v ABC?

Extrémní makeři a bizoni místo mamutů v ABC

Extrémní makeři a bizoni místo mamutů v ABC

Šavlozubý tygr a podmořská základna v ABC

Šavlozubý tygr a podmořská základna v ABC