Postavte si herní počítač s časopisem ABC

Postavte si herní počítač s časopisem ABC
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC najdete návod, jak si postavit herní počítač. K tomu článek o legendárním ábíčkovském sci-fi komiksu s Kruanem, reportáž z výstupu na větrnou elektrárnu, ptácích, co používají nohy jako ruce, rozhovory s osobnostmi vychovanými na ABC... a spoustu další zábavy, novinek a zajímavostí z přírody, vědy a techniky. Nahlédněte do ábíčka č. 20.

Koupit časopis ABC online >

Osobnosti v ábíčku

Od tohoto vydání ABC najdete na stránkách krátké články od českých osobností, které v dětství na ábíčku vyrostly a nyní se staly špičkami ve svém oboru. Na straně 8 a 9 jsou první dva – jeden od ředitele pražské zoologické zahrady Miroslava Bobka, druhý od vědce z Geofyzikálního ústavu Akademie věd Petra Brože.

Ředitel zoo a věděc z Geofyzikálního ústavu •  ABC

Příště si přečtete články od vojenského historika a ředitele odboru muzeí VHÚ Michala Buriana a od publicisty zaměřeného na druhohory Vladimíra Sochy. Těmito články vám chceme zprostředkovat pohled na jejich zajímavou práci a třeba vás i inspirovat ve výběru budoucí profese.

Herní počítač a Kruan v ABC

Hlavním tématem nového ABC je podrobný návod, jak si postavit herní počítač. Slavíme půlstoletí legendárního ábíčkovského sci-fi komiksu s Kruanem. Nechybí ani vystřihovánky, reportáž z výstupu na větrnou elektrárnu, článek o ptácích, co používají nohy jako ruce... a spoustu další zábavy, novinek a zajímavostí z přírody, vědy a techniky. Nahlédněte do ábíčka č. 20.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Časopis ábíčko (@abicko_cz)

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Časopis ABC: Groot, dobrodružství a umělá inteligence

Časopis ABC: Groot, dobrodružství a umělá inteligence

Časopis ABC: Star Wars, zaoceánské lunaparky, evoluce v plamenech

Časopis ABC: Star Wars, zaoceánské lunaparky, evoluce v plamenech

Radioaktivita, ocel, ukradené vraky a nové ABC

Radioaktivita, ocel, ukradené vraky a nové ABC