Časopis ABC: Groot, dobrodružství a umělá inteligence

Časopis ABC: Groot, dobrodružství a umělá inteligence
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC najdete vše o pokračování seriálu Já jsem Groot, dobrodružné expedici českých vědců Monoxylon nebo stíhačce s umělou inteligencí. Nechybí ani vzrušující hledání jaguárů, návrat člověka na Měsíc v programu Artemis a spousta další zábavy, novinek a zajímavostí z přírody, vědy a techniky.

Koupit časopis ABC online >

A až Z s dinosaury

Přesně před rokem, v časopisu ABC č. 19/2022, jsme startovali seriál ABC dinosaurů. Začali jsme od A – Albertosaurem – a postupně jsme prošli celou abecedu. Seznámili jsme vás tak s 25 zvířaty. V tomto vydání se s naším seriálem loučíme u písmene Z, které vě- nujeme Zániku dinosaurů.

Sběratelská encyklopedie dinosaurů v ABC •  ABC

Seriál byl sběratelský, vycházel vždy na jednom listě, takže jste měli možnost jednotlivé díly z časopisu vyříznout a zakládat si celou abecedu do šanonu. Pochopitelně jsme vám nemohli představit všechny dinosaury, šlo o pouhý vzorek. Chtěli jsme vás však seznámit s dílem světoznámého paleoartisty Honzy Sováka, který ústřední motivy našeho seriálu namaloval.

Použili jsme také akčního hrdinu Věnceslava Brábka z Honzových dobrodružných knih. Texty o samotných dinosaurech pro nás psal Vladimír Socha, autor mnoha knížek o pravěku. Užijte si poslední díl v ABC 20/2023.

Groot a dobrodružná expedice v ABC

Dobrodružná expedice českých vědců •  ABC

V novém ábíčku najdete taky info o pokračování animovaného seriálu s Grootem ze Strážců galaxie  - je i na plakátu! Nebo všechno o další dobrodružné expedici českých vědců Monoxylon IV. Nechybí ani stíhačka s umělou inteligencí, dobrodružné hledání jaguárů, návrat člověka na Měsíc v programu Artemis...

A spoustu další zábavy a zajímavostí z přírody, vědy a techniky.

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích.

Přeplať si ABC, doručení domů je zdarma a dostaneš dárek.

Časopis ABC: Groot, dobrodružství a umělá inteligence •  ABC

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Časopis ABC: Star Wars, zaoceánské lunaparky, evoluce v plamenech

Časopis ABC: Star Wars, zaoceánské lunaparky, evoluce v plamenech

Radioaktivita, ocel, ukradené vraky a nové ABC

Radioaktivita, ocel, ukradené vraky a nové ABC

Nové ABC: Tvořte s námi v Ylands!

Nové ABC: Tvořte s námi v Ylands!