Nové ábíčko: Atmo jevy a lidoopi na kolotoči 🙈

Nové ábíčko: Atmo jevy a lidoopi na kolotoči 🙈
Sdílej
 
Právě vychází nové číslo časopisu ABC. Hlavním tématem jsou dech beroucí atmosferické jevy. Ukážeme vám, že lidoopi mají rádi kolotoče. V Crew Dragon poletí do vesmíru možná další Čech... Ábíčko přináší vystřihovánbky, zábavu, novinky a zajímavosti z přírody, vědy a techniky.

Koupit časopis ABC online >

Honza Sovák ve filmu

Honza Sovák, který pro nás kreslí seriál ABC dinosaurů, je jedním z nejlepších paleoartistů na světě. Paleoartista se nevyznačuje tím, že žongluje s kužely a baští paleo dietu, ale tím, že maluje zaniklé světy z pravěku, například právě dinosaury.

Honzovy ilustrace jsou tak skvělé, že doprovázely například světoznámý román Jurský park amerického spisovatele Michaela Crichtona. Když je viděl hollywoodský režisér Steven Spielberg, rozhodl se natočit stejnojmenný film, který v roce 1994 posbíral tři Oscary. Honza si zaslouží také svůj vlastní film. Půjde o dokument a nyní je ve fázi zrodu. Podívejte se na upoutávku a těšte se s námi na výsledek.

Hlavním tématem nového čísla časopisu ABC jsou dech beroucí atmosferické jevy. Ukážeme vám, že lidoopi mají rádi kolotoče. V Crew Dragon poletí do vesmíru možná další Čech... Ábíčko přináší vystřihovánky, zábavu, novinky a zajímavosti z přírody, vědy a techniky.

Časopis ABC 15/2023 👀

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích.

Přeplať si ABC, doručení domů je zdarma a dostaneš dárek.

Časopis ABC přináší zábavu, novinky a zajímavosti nejen z přírody, vědy a techniky •  ABC

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC ✂️

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC ✂️

🔥 První ABC prázdnin 2023 přináší Titanic do detailů!

🔥 První ABC prázdnin 2023 přináší Titanic do detailů!

Transformers a vesmírná flotila Země v ABC

Transformers a vesmírná flotila Země v ABC