Jak přežít? Nebezpečné kočky? Marvels! A co ještě v ABC?

Jak přežít? Nebezpečné kočky? Marvels! A co ještě v ABC?
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC vám ukážeme, jak vypadá další fáze kurzů přežití Outdoor Survival. Dozvíte se, že kočka domácí může být nečekanou hrozbou, jaké zbraně používal pračlověk, že zázraky se dějí ve filmu Marvels, jak se tiskne dinosauří lebka... Nechybí ani vystřihovánky a spousta další zábavy i novinek z přírody, vědy a techniky. Nahlédněte do časopisu ABC č. 23.

Koupit časopis ABC online >

Přežít!

Na straně 42 v novém čísle časopisu ABC vám přinášíme reportáž o kurzu přežití v rozpadlé civilizaci. Kurzy přežití, které pořádá firma Outdoor Survival, jsme s redakcí ábíčka vyzkoušeli už poněkolikáté a pokaždé byly zábavné a v mnohém poučné.

Co nás vůbec vede k tomu, abychom se dobrovolně vzdali domácího pohodlí a spali v lese bez spacáku, případně sice ve spacáku, ale v podzimním chladu a v rozvaleném baráku bez oken? Proč chceme vědět, jak rozdělat oheň, orientovat se v neznámém terénu nebo si postavit provizorní přístřešek?

Zábava, novinky a zajímavosti z přírody, vědy a techniky v časopisu ABC •  ABC

Za celý svůj život jsem naštěstí nebyl vystaven situaci, kdy bych musel „naostro“ přežívat mimo civilizaci. Přesto takovou zkušenost a vědomosti považuji za velmi užitečné. Navíc kurz přežití je hodně dobrodružný zážitek.

Nebezpečné kočky a 3D tisk dino lebky

V novém ABC se dozvíte, že kočka domácí může být nečekanou hrozbou, jak se tiskne dinosauří lebka. že zázraky se dějí ve filmu Marvels, jaké zbraně používal pračlověk... Podívejte se do ABC č. 23:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Extrémní makeři a bizoni místo mamutů v ABC

Extrémní makeři a bizoni místo mamutů v ABC

Šavlozubý tygr a podmořská základna v ABC

Šavlozubý tygr a podmořská základna v ABC

Kruan je bůh: Půl století legendy ABC

Kruan je bůh: Půl století legendy ABC