Comic-Con Junior: I s ábíčkem naživo

Comic-Con Junior: I s ábíčkem naživo
Sdílej
 
V říjnu se s vámi sejdeme v Brně na popkulturním festivalu pro děti a náctileté. Comic-Con Junior proběhne i s ábíčkem naživo.

První Comic-Con se konal v americkém San Diegu před 52 lety. Od té doby se stal zavedenou značkou, pod níž se pořádají stejné popkulturní festivaly po celém světě. K nám dorazil v roce 2020, kdy se první český ročník odehrál v únoru v pražském O2 universu. Ábíčko na něm samozřejmě bylo a na následujících dvou ročnících také.

Comic-Con Junior: Přímo pro vás

Nyní se u nás pořádá první Comic-Con Junior. Proběhne na brněnském Výstavišti o víkendu 22. a 23. října. Festival bude tentokrát zaměřený na děti a náctileté a stejně jako onen dospělácký nabídne program zejména pro fanoušky sci-fi a fantasy ve hrách, filmech a seriálech, anime, komiksu, knihách, hudbě a cosplayi.

Bohatý program s ABC

V programu festivalu jsou besedy, fotografování a autogramiády zahraničních a domácích herců, komiksových autorů, youtuberů, spisovatelů a dalších umělců a známých osobností a odborníků. Dále hraní videoher a společenských her a turnaje v nich, soutěže, workshopy, přednášky, prezentace, výstavy či prodej fanouškovského zboží.

A samozřejmě nebude chybět ani naše ABC a Mateřídouška, které na Comic-Con Junior přivezou své kmenové komiksové výtvarníky a uspořádají workshopy a soutěže. Setkáte se také s lidmi z redakce.

Kde hledat

Celý program Comic-Conu Junior, přehled hostů a prodej vstupenek najdete na webu junior.comiccon.cz.

Cosplay v České republice

Cosplay v České republice

Výživných 20 let s Mourrisonem. A pozvánka na Comic-Con Prague 2022!

Výživných 20 let s Mourrisonem. A pozvánka na Comic-Con Prague 2022!

Predators CZ/SK: V kůži mimozemského lovce

Predators CZ/SK: V kůži mimozemského lovce

 

Články odjinud