Avengers vystřídají Thunderbolts: Marvel odhalil nový tým

Avengers vystřídají Thunderbolts: Marvel odhalil nový tým
Sdílej
 
Thunderbolts přicházejí. O novém filmu studia Marvel se superhrdiny, kteří nejsou tak úplně hrdinští, víme už od Comic Conu. Teď bylo odhaleno, kdo bude v týmu.

Ještě než se vrátí Avengers a poznáme novou Fantastickou čtyřku, dočkáme se filmu s úplně jiným týmem superhrdinů. Na rok 2024 studio Marvel připravuje Thunderbolts podle stejnojmenného komiksu o týmu, který je možná super ale ne úplně hrdinský.

Populární komiksová série začala jako příběh o zloduších, kteří se vydávali za správné kluky a holky. Ale jejich úmysly byly poněkud nekalé. Postupně se objevily další verze týmu. Jednou byli jejich členy napravení padouši, jindy uvěznění zločinci, kteří pracují pro tajnou vládní agenturu. Podle složení filmových Thunderbolts se zdá, že nás čeká nějaká kombinace.

Kdo je v týmu Thunderbolts?

Ve filmovém týmu Thunderbolts se objevuji tváře známé z předchozích projektů studia Marvel. Kdo to je a kde už jsme je viděli?

Video se připravuje ...

Falcon a Winter Soldier: Trailer k seriálu studia Marvel • Zdroj: Marvel Studios/Disney

Bucky Barnes alias Winter Soldier

Kamarád Captaina Ameriky, naposledy spatřen v seriálu Falcon a Winter Soldier (předtím Avengers: Endgame a Infinity War, Captain America: Občanská válka, Návrat prvního Avengera a První Avenger - objevil se také v titulkové scéně na konci filmu Black Panther).

Jelena Bělová alias White Widow

„Sestra” Black Widow vycvičená jako smrtící tajná agentka, naposled spatřena v seriálu Hawkey (předtím ve filmu Black Widow)

Red Guardian

Bývalý sovětský superhrdina a „otec” Black Widow i White Widow. Viděli jsme ho ve filmu Black Widow.

US Agent

Drsnější a méně šlechetnější „Captain America”. Viděli jsme ho v seriálu Falcon a Winter Soldier.

Taskmaster

Smrtící tajná agentka, která umí napodobit jakoukoliv bojovou techniku každého známého superhrdiny od Captaina Ameriky, přes Hawkeye až po Black Panthera. Viděli jsme ji ve filmu Black Widow.

Ghost

Další maskovaná tajná agentka, která má schopnost být nehmotná a procházet zdmi. Viděli jsme ji ve filmu Ant-Man a Wasp.

Komtesa Valentina

Tajuplná a manipulativní postava s dosud neznámými ale dost možná nekalými plán. Podobně jako Nick Fury tahá v pozadí za nitky. Viděli jsme ji na konci v titulkových scénách na konci seriálu Falcon a Winter Soldier a filmu Black Widow.

White Widow zaujímá bojovou pozici své „sestry" ve filmu Black Widow •  Marvel Studios

Nová fáze Avengers?

Herecké obsazení zůstává stejné. Sebastian Stan, Florence Pough, David Harbour, Wyatt Russell, Olga Kurylenko, Hannah-John Kamen a Julia Louis-Dreyfus si zopakuji role, ve kterých v mnoha případech prorazili nebo se dokonce proslavili.

Na první pohled je vidět, že Thunderbolts budou jiným týmem než Avengers. A že mají sehrát důležitou roli v šesté fázi filmů a seriálů studia Marvel.

Novinky o filmu byly oznámeny během víkendové akce D23, díky které jsme se také dozvěděli čerstvé zprávy o tom, co dalšího se připravuje nejen v Marvelu - ale i ve vesmíru Star Wars.

Všechno o připravovaných filmech a seriálech najdete tady:

Budoucnost Marvelu: Průvodce ABC po mnohovesmíru

Budoucnost Marvelu: Průvodce ABC po mnohovesmíru

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Deadpool a Wolverine spolu ve filmu od Marvelu: X-Meni v MCU!

Deadpool a Wolverine spolu ve filmu od Marvelu: X-Meni v MCU!

 

Články odjinud